Slåmaskin solo® by AL-KO 5001-R III u/knivbjelke

Varenr. : 127468 Bare noen få på lager
OxSaleableIsNotOne: 0 inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Universal, kraftig slåmaskin for naturhager opp til 2.500 m
  • For å slå plener, naturhager og tett ugress /til produksjon av høy
  • Kommer til på alle typer terreng takket være brede dekk og hjuldrift
  • God fremkommelighet takket være kort akselavstand, forover og reversgir</ li>Stor arbeidsbredde, klippebjelke med 102 cm ESM-kniv
  • Valgfritt: Snøskjær

Utrolig effektiv i store naturhager, parker, åpne områder og enger, full kontroll og profesjonelt stell. Dette er solo® by AL-KO slåmaskin - vår kraftige all-rounder med avanserte funksjoner -, utviklet i Tyskland og produsert i Østerrike


Slåmaskin 5001 R III (basisenhet): Smidig og profesjonell for naturhager og enger

Slåmaskinen solo® by AL-KO 5001 R III er en ideell basisenhet for stell av naturlhager, jordbruksarealer og produksjon av høy: Miljøvennlig og skånende slåing på naturområder i forbindelse med den 102 cm brede klippebjelke (nødvendig tilbehør, varenr. 127302), stor ytelse for å komme gjennom tett kratt, og lett å manøvrere på ethvert terreng og enhver stigning, takket være kort akselavstand, store og brede luftfylte dekk og sterk hjuldrift med forover og reversgir.
Dette er din kraftstruttende profesjonelle slåmaskin som på grunn av sin manøvrerbarhet arbeider raskt og presist langs åkerkanter og i skråninger - og garanterer økologisk hagestell, siden den ikke skader små organismer som lever i gresset. Den kraftige maskinen sørger for skånsom og spesielt sikker drift, ergonomisk og vibrasjonsdempet, og styrehåndtaket kan tilpasses en hvilken som helst kroppsstørrelse. Hjuldriften slås av og på ved behov. Også driveren for den passende klippebjelken (ikke inkludert i basisenheten) kan slås på og av separat - for din sikkerhet under arbeidet.
Den universelle all-rounder i hver sesong - selv om vinteren. Med riktig tilbehør utstyrer du raskt basisenheten for ethvert formål: enten for å slå (klippebjelke varenr. 127302) eller for snørydding (snøskjær varenr. 113267).

Slik er slåmaskinen solo® by AL-KO 5001 R III din profesjonelle og effektive partner i stell og behandling av alle naturhager og enger, også til vinterbruk. For områder på opptil 2.500 m2 er den et kompakt og smidig alternatv til en hagetraktor.

Tekniske detaljer for slåmaskinen solo® by AL-KO 5001 R III (basisenhet):

Med kraftig 2,4 kW bensinmotor og utstyrt med en klippebjelke med imponerende 102 cm klippebredde (ikke inkludert) yter denne slåmaskinen suverene prestasjoner. Du kan slå flater opptil 2.500 m2 effektivt, raskt, presist og energisparende – med økologisk skånende effekt i forhold til en gressklipper med roterende kniver. Maskinen er spesielt beregnet for plantehøyder fra 20 cm - der andre gressklippere må melde pass. Til tross for maskinens store klippebredde er den med en sporbredde på 55 cm og den korte akselavstanduventet smidig og lett å manøvrere.
Den kraftige 150 cc Briggs & Stratton motoren sørger for raskt og jevnt arbeid. Den gir kraft til knivdrevet (med klippebjelken montert) som kan slås av og på, og hjuldriften som også kan veksles ut og inn ved behov, utstyrt med forover og reversgir. Ved individuell styring av driften, inkludert reversgiret, viser maskinen selv i ulendt terreng med smale kanter (f.eks. engskrånnger) sin styrke. Håndteringen av enheten er spesielt sikker. I kombinasjon med det høyderegulerbarog vibrasjonsdempende håndtaket for perfekt, lettvint styring og 13 tommers store og brede luftfylte dekk med terrengprofil har den optimale kjøreegenskaper i alle typer terreng, også i bakker med opp til 20° helling uten problemer - ergonomisk arbeid, skånsom for kroppen.
Høyst fleksibel - 2 enheter i 1: Basisenheten kan du raskt og enkelt utstyre med passende komponenter for profesjonelt bruk. For slåing velger du den 102 cm brede knivbjelken (varenr. 127302) med ekstraherdet kvalitetskniv av merkevaren ESM - made in Germany. Kniven er ekstremt motstandsdyktig og meget holdbar - for kontinuerlig bruk i tykt kratt eller for lengre perioder. Om vinteren kan slåmaskinen 5001 R III med et håndgrep omdannes til en praktisk snørydder. Det er bare å bytte ut klippebjelken med en snøskjær (varenr. 113267). Ved bruk i bakker er snøkjettinger også tilgjengelig som ekstrautstyr (varenr. 112 883) legg dem - og du er i gang!
Den kraftige arbeidshesten for grovarbeid klarer ethvert kratt og terreng og har dessuten bestemte designelementer som sikrer en meget ren slåing uten rester: Den bevegelige gressfjerneren og den korte avstanden mellom hjul og aksel gir perfekt klipping uten gressrester på dekselet. Avbrytelser og rengjøringsinnsats er redusert til et minimum. En universal-spesialist for alle typer terreng og store områder: Med full tank takler slåmaskinen 5001 R III et område på opptil 2.500 m2 i ett strekk. Uavhengig av batteriets levetid, kabellengder og andre restriksjoner.
Merknad: Angivelsene for kutting i de nevnte områder og brukstid for våre maskiner kan avvike, avhengig av det som skal klippes (høyde, tetthet, fuktighet osv).


Kjøp slåmaskinen solo® by AL-KO 5001 R III (basisenhet) eller våre andre alternativer

Slåmaskin solo® by AL-KO 5001 R III kan kjøpes i vår nettbutikk eller hos en av våre forhandlere. Med sin kraftige drift, smidige design, gode dekk og komfortable utstyr, er den velegnet for å slå og rydde på store og krevende naturområder.
For maksimal fleksibilitet leveres den rimelige basisenheten uten klippebjelken. Den 102 cm klippebjelke er tilgjengelig som tilbehør (varenr. 127302), snøskjær (varenr. 113267) samt snøkjettinger (varenr. 112883).
Hvis du ønsker å kjøpe slåmaskinen 5001 R III inkludert 102 cm klippebjelke, anbefaler vi den komplette enheten med varenr. 127302.


...

Tekniske data

Varenr. 127468
EAN 4003718058550
Kategori COMFORT pro
Varemerke solo® by AL-KO

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (5.07MB)
Download (9.33MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.