Gressoppsamler AL-KO Razor Cut 28.1 HM Easy

Varenr. : 113867 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, pluss Frakt
  • Stabil gressoppsamler i tekstil med metallramme
  • Lav vekt – bare 0,7 kg
  • Med praktisk metallkrok for lett av- og påhekting på sylinderklipperen

Gressoppsamler for AL-KO-sylindergressklipperen Razor Cut 28.1 HM Easy.

 

...

Tekniske data

Varenr. 113867
EAN 4003718061840
Nettovekt (kg) 0.7 KG
Bruttovekt (kg) 1.2 KG
Mål lengde cm uten boks 35 CM
Mål bredde cm uten boks 41 CM
Mål høyde cm uten boks 36 CM
Dimensjonslengde boks cm 35 CM
Kategori Easy
Varemerke AL-KO

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.