Belteveske med skulderstropp solo by AL-KO BTA 42 PowerFlex

Artikkelnummer: 127442 Bare noen få på lager
inkl. 25% mva, plus levering
  • Hjelper deg med arbeidet, da hovedvekten ligger i beltevesken
  • Ergonomisk bæresystem for Power Flex batteri
  • Sparer vekt på enheten, noe som gjør hagearbeidet mindre anstrengende
  • Belteveske og skulderstropp
  • USB-port for å lade en smarttelefon samt en oppbevaringspose er inkludert

 

Beltetvesken med skulderstropp gjør det lett å arbeide med batterihekksaks HT 4260 og batterimotorsag CS 4235 fra vår Power Flex.serie.

 

Beltevesken med skulderstropp BTA 42

Det komfortable solo by AL-KO beltesystemet støtter deg når du arbeider med Power Flex batterihekksaks HT 4260 og Power Flex batterimotorsag CS 4235. Begge enhetene kan brukes mye enklere og mer behagelig når du bruker belteveske med skulderstropp, fordi vekten av batteriet ikke må holdes med hendene, men er fordelt på skuldrene. Her sitter batteriet i en lomme med borrelås som er festet til beltet, og som leverer strøm til enheten via en kabel. Beltevesken kan bæres sideveis eller bakover og gir dessuten plass til en smarttelefon o.a. Inkludert i leveransen er skulderstropp, USB-port for lading av smarttelefon og oppbevaringslomme.

 

Kjøp belteveske med skulderstropp BTA 42

Beltesystemet BTA 42, som består av belteveske med skulderstropp, kan du kjøpe i vår nettbutikk, eller hos en av våre forhandlere.
Du trenger beltesystemet BTA 42 for å jobbe med Power Flex batterihekksaks HT 4260 (varenr. 127440) og Power Flex batterimotorsag CS 4235 (varenr. 127441).

 

.

Tekniske data

Bærestropp Belte med skulderrem
Varemerke solo by AL-KO
Batteriserie Power Flex
Kompatible batterier 127390
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.