Beskjæringssaks for solo by AL-KO 107 L-S

Artikkelnummer: 127474 Bare noen få på lager
inkl. 25% mva, plus levering
  • Bytteverktøy for buskrydder solo by AL-KO 107 L-S
  • Gjør buskrydder 107 L-S om til en beskjæringssaks
  • Robust sverd og høykvalitets kjede
  • Enkel å montere uten verktøy
  • Automatisk kjedesmøring

Perfekte klipperesultater for kravstore hageeiere og hobbygartnere: Dette er solo by AL-KO bensinbuskryddere - våre robuste, ekstremt kraftige og allsidige High-end modeller.

.

Motorsag påbyggingsdelen gjør buskrydderen solo by AL-KO 107 L-S om til en beskjæringssaks

Hvis du har solo by AL-KO bensinbuskrydder 107 L-S, gjør du med denne påbyggingsdelen multitalentet lett om til en beskjæringssaks. Takket være hurtigbyttesystemet uten verktøy raskt kan du bruke beskjæringssaksen umiddelbart.


Tekniske spesifikasjoner for solo by AL-KO motorsag-påbyggingsdel til 107 L-S

Kvalitetssverd med robust AL-KO skjærekjede gjør det enkelt å skjære gjennom enda tykkere greiner. På den måten er ikke krevende skjærearbeid lenger noen hindring og tidkrevende vedlikehold er redusert til et minimum. Den automatiske kjedesmøringen sparer deg for tid – sjekk nivået enkelt i vinduet og fyll oljetanken når det er nødvendig.
Det ergonomiske håndtaket og den enestående maskinbalansen gjør buskrydder 107 L-S med motorsag påbyggingsdel til den perfekte hjelperen i hagen.


Kjøp beskjæringssaks til solo by AL-KO 107 L-S eller våre andre alternativer

Motorsag påbyggingsdel til solo by AL-KO 107 L-S kan kjøpes i vår nettbutikk, eller i faghandelen. Det gjør solo by AL-KO bensin-buskrydder 107 L-S til en kraftig, godt manøvrerbare beskjæringssaks.
Fåes som tilleggsutstyr utformet for å forbedre arbeidshøyde på skaftrørforlenger 800 mm (varenr.126 066).


.

Tekniske data

Varemerke solo by AL-KO

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.