God jul og godt nytt år! Husk å bestille varene dine senest den 13. desember for levering før jul. Vi holder stengt mellom jul og nyttår!

Dobbelt bæresele for buskrydder semipro

Varenr. : 112907 Bare noen få på lager
inkl. 25% mva, pluss Frakt

Dobbelt sele for den profesjonelle innsatsen. Den komfortable polstringen, hoftebeltet og de forskjellige justeringsalternativene muliggjør arbeid uten anstrengelse.

 

Passer til følgende modeller:

• Bensinryddesag solo® by AL-KO 126 L

• Bensinryddesag solo® by AL-KO 126 B

• Bensinryddesag solo® by AL-KO 130 L

• Bensinryddesag solo® by AL-KO 130 B

• Bensinryddesag solo® by AL-KO 140 L

• Bensinryddesag solo® by AL-KO 140 B

• Bensinryddesag solo® by AL-KO 151 B.

• Batteriryddesag GT 4235

Tekniske data

Varemerke solo® by AL-KO
Instruksjoner for bruk Download (1.75MB)
Download (16.93MB)
CE-erklæringer Download (488.48KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.