Gresstrimmerdel AL-KO GTA 36 Li EnergyFlex

Varenr. : 113375 Klar for levering
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Grass trimmer attachment for the AL-KO 36 V Multitool MT 40 Li power unit
  • Cutting width 30 cm with nylon thread
  • Easy thread adjustment thanks to automatic tapping
  • Light and handy - including an adjustable additional handle

Ofte kjøpt sammen ...

kr 639,00
Dette produktet
kr 599,00
Bare noen få på lager

Totalpris for alle produkter

kr 1 238,00 *

Trimmerdel til Multitool basisenhet MT 36 Li. Bøyd skaft og ekstra håndtak gjør det mulig å arbeide lenger uten å bliv sliten. Sikkerhetskjermen beskytter trimmertråden mot unødig slitasje ved arbeide i nærheten av vegger og gjerder og forindrer at du treffer blomster og urter.

Batteri og lader ikke inkludert

En del av EnergyFlex batteriserien.

.

Tekniske data

Varemerke AL-KO
Instruksjoner for bruk Download (2.72MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.