Hagetrommel GW 100 til hagetraktor, 98 cm

Varenr. : 130539 Bare noen få på lager
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  •  Arbeidsbredde: 98 cm

Ofte kjøpt sammen ...

Totalpris for alle produkter

kr 5 915,00

inkl. 25% mva pluss Frakt
For å trykke ned frøene, jevne ut ujevnheter i jorda og komprimere underlaget. Kan fylles med vann eller sand etter behov.
Nødvendig påmontert tilbehør: Tilhengerkobling varenr. 110813 eller 119608.
...

Tekniske data

Varenr. 130539
EAN 5769720330617
Nettovekt (kg) 26 KG
Vekt med sand (kg) 235 KG
Vekt med vann (kg) 140 KG
Varemerke AL-KO
Kategori Easy

Mowing System

Arbeidsbredde (cm) 98 CM

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.