Luftevalse egnet for vertikalskjæreren AL-KO 32.4 E Basic Care NYHET

Luftevalse egnet for vertikalskjæreren AL-KO 32.4 E Basic Care

Varenr. : 114049 Denne varen er ikke på lager.
Tilgjengelig på 21.06.2024
inkl. 25% mva, pluss Frakt
  • 20 robuste stålfjærer
  • Skånsom pleie av plenen gjennom lett skraping
  • Bedre tilførsel av næringsstoffer og vann til jorden
  • Enkelt valseskift uten bruk av verktøy

Gjør plenen klar til sommeren 

I tillegg til regelmessig kompostklipping bør plener alltid luftes om våren og høsten, for igjen å få nok "pusterom". Her trenger de 20 stålfjærene bare litt inn i plenoverflaten og skraper praktisk talt bare i den, slik at plenen igjen kan tilføres næringsstoffer og vann. Utskifting er enkelt og krever ingen verktøy.

Kjøp AL-KO luftevalse

Kjøp AL-KO luftevalse til din elektriske vertikalskjærer 32.4 E Basic Care nå i vår nettbutikk eller hos en av våre forhandlere.

...

Tekniske data

Varenr. 114049
EAN 4003718065046
Nettovekt (kg) 0.8 KG
Mål lengde cm uten boks 35 CM
Mål bredde cm uten boks 12 CM
Bruttovekt (kg) 1.3 KG
Mål høyde cm uten boks 12 CM
Kategori Easy
Varemerke AL-KO

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.