Quick Homing Kit Robolinho®

Varenr. : 127699 Klar for levering
Kontakt oss for forventet leveringsdato
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Reduksjon av hjulspor i plenen
  • Rask retur til ladestasjonen
  • Sparer batteristrøm
  • Passer til alle Robolinho®
  • Utgangsvinkelen fra sløyfen kan programmeres via programvaren

Quick Homing Kit ettermonteringssett

Dette ettermonteringssettet passer for alle AL-KO og solo® by AL-KO Robolinho® robotgressklippere.

 

Dra nytte av dette settet

Med dette ettermonteringssettet reduseres sporene langs grensen i plenen din. Enheten plasseres direkte på ønsket sted på din plen. En rask, direkte retur til ladestasjonen sparer batteriet.

Kjøp Quick Homing Kit ettermonteringssett nå i vår nettbutikk eller hos en av våre spesialforhandlere i ditt område.

...

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.