Reservekniv batteri gressklipper AL-KO 46 cm

Varenr. : 113723 Klar for levering
Kontakt oss for forventet leveringsdato
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Passer til EnergyFlex batteri-gressklipper 46.9 Li SP
  • Kniver av spesialherdet stål
  • Svært høy levetid
  • Lett å bytte
  • Klippebredde: 46 cm

Ofte kjøpt sammen ...

kr 600,00
Dette produktet
kr 8 690,00
På lager

Totalpris for alle produkter

kr 9 290,00

inkl. 25% mva pluss Frakt

Reservekniv for din batteri-gressklipper

Original AL-KO reservekniv for EnergyFlex batteri-gressklipper 46.9 Li SP.
Den spesialherdede kniven med en klippebredde på 46 cm har svært høy levetid og sørger dermed for gjennomgående ren og jevn klipping selv under intensive påkjenninger. Dette gjør at klippekniven må skiftes ut sjeldnere. Og hvis dette ikke er tilfellet, kan du skifte ut kniven med få håndgrep.
 
 
 

Kjøp originaltilbehør til batteri-gressklipperen

Kjøp originaltilbehør fra AL-KO – her på nettbutikken eller hos forhandleren.
...

Tekniske data

Varenr. 113723
EAN 4003718060386
Varemerke AL-KO
Kategori Easy

Klippesystem

Klippebredde (cm) 46 CM

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.