Reservekniv Robolinho® robotgressklipper (3 sett)

Varenr. : 127400 Klar for levering
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Passer til følgende modeller:
  • Robolinho® 110/100
  • Robolinho® 1100/1000
  • Robolinho® 3100/3000
  • Robolinho® 4100/4000
Dette settet inneholder: 6 stk. (2x3) skjærekniver, fastnøkkel for å løsne festeskruene og reserveskruer.
 
Knivene er herdet og har lang levetid (må derfor også byttes sjeldnere) og sørger dermed for et reint og jevnt kutt.
I tillegg blir det mindre smuss i kapslingen med denne dobbelkniv-teknologien.

Tekniske data

Varemerke solo® by AL-KO

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.