Vennligst merk at vi oppdaterer nettbutikken fra 6. juni kl 23.30 til 10. juni kl 17.00. Dessverre er det ikke mulig å bestille i denne perioden. Takk for at du forstår!

Reservetrimmehode til AL-KO BC 1200 E

Varenr. : 114012 Klar for levering
SAPMaintenance inkl. 25% mva, pluss Frakt
  • Passer til buskrydder BC 1200 E
  • Dobbeltråd 2 × 5 m lengde
  • Tipp-automatikk til komfortabel etterjustering av tråden

Passer følgende modell: Elektrisk ryddesag BC 1200 E  

Reservetrimmehode til din elektriske ryddesag Original AL-KO reservetrimmehode med dobbelttråd til den elektriske ryddesaga BC 1200 E.
Kuttetråden i slitesterk kvalitetsnylon sørger for optimale klipperesultater og har en lengde på 2 x 5 m og en diameter på 2 mm.
Med vippeautomatikken er det lekende lett å etterjustere tråden under bruk. Du kan lett skifte ut trådspolen med få grep.   
 
 

Kjøp tilbehør til elektriske ryddesager

Kjøp originaltilbehør fra AL-KO – her på nettbutikken eller hos forhandleren.
Hos oss finner du egne reservetrådspoler, kniver, motorolje, batteri og ladere til din AL-KO-trimmer.

Tekniske data

Varemerke AL-KO

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.