Robotgarasje AL-KO

Varenr. : 119990 Klar for levering
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Provides protection from the weather whilst charging
  • Practical folding mechanism providing access to the controls on the robotic mower

Vårt nye UV-motstandsdyktige plastdeksel beskytter Robolinho® optimalt mot vind og vær når den lades og ikke er i bruk, uten å hindre tilgangen til robotgressklipperen. Ettersom garasjen er sammenleggbar, er du garantert enkel tilgang til kontrollpanelet. Den solide låsepinnen fester taket, selv i åpen stilling.

Passer til alle Robolinho® robotgressklippere inkl. jordspiker for sikker forankring i plenen

Tekniske data

Varemerke AL-KO
Kategori Comfort
Mål lengde cm uten boks 600 CM
Mål høyde cm uten boks 400 CM
Mål bredde cm uten boks 600 CM
Nettovekt (kg) 4 KG
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)


Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.