Ryddesag solo by AL-KO BCA 4235 PowerFlex (tilbehør til MT 42)

Artikkelnummer: 127463 Klar for levering
inkl. 25% mva, plus levering
  • Ryddesag påbyggingsdel for basisenhet MT 42
  • Tråd/knivhode for nøyaktig trimming og klipping
  • 25.5 cm/35 cm klippebredde for individuelle behov
  • Sterk 550-W børsteløs el-motor for lett fremdrift
  • Stillegående, utslippsfri og strømuavhengig med den batteridrevne, basisenheten MT 42 fra <a title="PowerFlex" href="https://www.al-ko.com/shop/no/produkter/akku/powerflex.html">PowerFlex</a
  • <strong>Leveres uten batteri og lader</strong>

 Trådløs, utslippsfri pleie av grøntområder med Multitool-tillegg BCA 4235. Om det er med kniv- og trådhode blir grøntområder formet på individuelle behov.

 

Ryddesag BCA 4235-tillegg gjør basisenhet MT 42 til plentrimmer eller ryddesag

Hvis du har AL-KO Multitool MT 42, forvandler du enkelt basisenheten med påbyggingsdel BCA 4235 til en batteridrevet gresstrimmer eller en ryddesag. Takket være verktøyfritt hurtigbyttesystem er tillegget montert på et blunk.
Også overgangen fra nøyaktig trådhode til nøyaktig trimming av plenkanten, i hjørner, rundt trær og hindringer forseres enkelt med det gjennomslagsterke metallkniven for klipping av plener og også tett gress og eng.
Med den lette påbyggingsdelen med lav vibrasjon kan du trimme og klippe plenen nøyaktig – med en skånsom kropssholdning. Takket være batteridrift av baseenheten får du en stor aksjonsradius med stor bevegelsesfrihet, uten å måtte bekymre deg for kabellengde eller posisjon. Den er stille i bruk, utslippsfri og trenger lite vedlikehold – og er derfor uavhengig av faste hvileperioder.

 

Tekniske spesifikasjoner for solo by AL-KO BCA 4235

Absolutt allsidig takket være utskiftbart skjærehode: Det 25,5 cm-metallknivbladet gjør det lett å komme gjennom selv i tyngre terreng og på tett gress. Diu kan likevel bytte det ut på kort tid med det skånende trimmerhodet med opptil 35 cm klippebredde. For individuelt finkutting av grøntområdene dine stiller du lett inn den optimale trådlengden under klippingen via tipp-automatikk, ved å trykke trimmerhodet ned i bakken.
I tillegg gir den 550 W børsteløse el-motoren nødvendig kraft for rask arbeidsprogresjon. Denne trekkraften er ikke bare tidsbesparende for deg, den hjelper deg også til svært presise kuttresultater.
Med en opplading av Power Flex basisenhet MT 42 kan du jobbe med last i opptil 120 minutter. Et tomt batteri er ladet opp igjen med den hendige laderen på ca. 2,5 timer.

 

Kjøp solo by AL-KO BCA 4235 eller våre andre alternativer

Kjøp tråd/knivhode påbyggingsdelen solo by AL-KO BCA 4235 i nettbutikken vår, eller i faghandelen. Det gjør solo by AL-KO Multitool 42 MT til en verdifull hjelper i hagen.
Hvis du ønsker å bruke Multitool MT 42 til andre oppgaver, anbefaler vi alternativt beskjæringssaks CSA 4220 (varenr. 127 439) eller hekksaks-tillegg HTA 4245 (varenr. 127 438).

.

Tekniske data

Klippebredde tråd (cm) 36.0
Varemerke solo by AL-KO
Klippebredde kniv (cm) 26.0
Kompatible batterier 127390
Arbeidsområde opp til m2 0.0
Tilbehør inkludert FADENKOPF, MESSER
Nettovekt (kg) 1.9
Akseldiameter (mm) 24.0
Batteriserie Power Flex 40 V
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.