Ryddesag-tillegg BCA 4030 Li EnergyFlex

Artikkelnummer: 113615 Denne varen er ikke på lager, kontakt oss for leveringstid.
inkl. 25% mva, plus levering
  • Lett, praktisk ryddesag-tillegg for basisenhet MT 40
  • Tråd/knivhode for nøyaktig trimming og klipping
  • 30 cm / 23 cm klippebredde for individuelle behov
  • Lett kjøring med tasteautomatikk og justerbart hjelpehåndtak
  • Stille, utslippsfri og trådløs med den batteridrevne baseenheten MT 40 fra <a title="EnergyFlex serien" href="https://www.al-ko.com/shop/no/produkter/akku/energyflex.html">EnergyFlex serien<
  • <b>Batteri og lader ikke inkludert</b>

 

Gren-, hekk- og gressklipping med én enhet, trådløst og stille, takket være batteriet. AL-KO EnergyFlex Multitool er en praktisk og allsidig hjelper for hjemlig vedlikehold av hagen.

 

BCA 4030-tillegget gjør den basisenhet MT 40 om til plentrimmeren eller ryddesag

Hvis du har AL-KO Multitool MT 40, forvandler du enkelt basisenheten med tillegg BCA 4030 til en liten, hendig og lett batteridrevet gresstrimmer eller en ryddesag. Takket være verktøyfritt byttesystem er tillegget montert på et blunk.
Også byttet fra trådhode til nøyaktig trimming plenkanten, i hjørnene, rundt trær, etc., til den solide metallkniven for klipping av tykt buskas, eng og strå er gjort helt uten bruk av verktøy.
Med den lette, vibrasjonsfri tillegget kan du trimme nøyaktig og klippe og kutte som med en ekte ryddesag. Takket være batteridrift av basisenheten har du stor bevegelsesfrihet uten å måtte ta hensyn til kabler. Den er stille i bruk, utslippsfri og trenger lite vedlikehold – og er derfor uavhengig av faste hvileperioder.
I sammenlagt tilstand kan både basisenhet MT 40 og tillegg BCA 4030 transporteres og lagres svært plassbesparende.

 

Tekniske spesifikasjoner for AL-KO ryddesag-tillegg BCA 4030

Absolutt allsidig, takket være utskiftbart skjærehode: Den 23 cm lange kniven gjør det enkelt å komme gjennom, selv ved tett gress og røtter. Den kan imidlertid byttes i en håndvending med det skånende trådhodet med opptil 30 cm klippebredde. Den optimale trådlengden stiller du inn under klipping med tipp-automatikk, idet du ganske enkelt trykker på trimmerhodet på bakken.
Ryddesag-tillegg BCA 4030 er veldig lett og hendig å bruke med sin totalvekt på 4,2 kg inkl. basisenhet og batteri. Her gir 40 V / 5 Ah-EnergyFlex batteriet med Li-ion-teknologi nok strøm til 40 minutters klipping/trimming – ideelt for din hage. Et tomt batteri lades opp igjen i løpet av ca. 2 timer.

 

Kjøp AL-KO ryddesag-tillegg BCA 4030 eller våre andre alternativer

Kjøp tråd/knivhode-tillegg AL-KO BCA 4030 i nettbutikken vår, eller hos en forhandler. Det gjør AL-KO Multitool MT 40 om til en presis, ytelsessterk ryddesag.
Hvis du ønsker å bruke Multitool til andre oppgaver, anbefaler vi alternativt stangsag CSA 4020 (varenr. 113612) eller stanghekksaks HTA 4045 (varenr. 113613). Leter du etter en billig trimmer-tillegg uten kniv, anbefaler vi GTA 4030 (varenr. 113614).

 

.

Tekniske data

Klippebredde tråd (cm) 30
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 4.4
Nettovekt (kg) 1.8
Varemerke AL-KO
Kategori Comfort
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 3
K-verdi (m/s^ 2) 1
Batteriserie Energy Flex 40 V
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 93
Klippebredde kniv (cm) 23
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 96
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 80
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)