Snøskjær inkl. monteringsramme

Artikkelnummer: 119600 Denne varen er ikke på lager og må bestilles igjen.
inkl. 25% mva, plus levering
  • Snøskjær inkl. monteringsramme for AL-KO hagetraktor
  • Komfortabel 5-trinns justering (2 x venstre, sentral, 2 x høyre)
  • Understøttet av fjærer
  • Overflateskånende ryddekant med gummilist
  • Ryddebredde 125 cm

 

Våre hagetraktorer og ridere kan utmerket godt også brukes om vinteren til snørydding. Bare utvid din enhet med et AL-KO snøskjær inkludert påbyggingsramme.

 

Dette AL-KO snøskjær er egnet for AL-KO traktorer. Det raskt monterte snøskjær med en arbeidsbredde på 125 cm, er en viktig hjelper i vintermånedene. Spesielt sterk: Vårt snøskjær er støttet av en fjæring, så hvis det treffer på en hindring, går det automatisk tilbake til arbeidsstilling. For skånende rydding er det montert en gummilist på ryddekanten og en roterende glideskive. Den robuste stålkonstruksjonen og den forsterkede snøskjærholderen gir ekstra lang levetid. Snøskjæret kan svinges komfortabelt fra setet i forskjellige retninger og kan til og med justeres i 5 trinn (2 x venstre, sentral, 2 x høyre). For å beskytte bakken, er den utstyrt med en gummiskinne, dette gjør at snøskjæret lett flyttes over løst underlag, slik som grus eller sand som ofte brukes til å strø om vinteren Vi anbefaler også at du utstyrer traktoren din med passende snøkjettinger for det beste vintervedlikehold.

 

Flere snøskjær for hagetraktorer, slåmaskiner og redskapsbærer

Kjøp AL-KOs snøskjær inkludert monteringsramme i vår nettbutikk eller hos en av våre forhandlere. Det er det ideelle original-tilbehør for lettvint snørydding med din AL-KO maskin. AL-KO har flere snøskjær: For eksempel for hagetraktorer, for Redskapsbæreren FC13 fra solo by AL-KO og for slåmaskinene BM 870 III, III BM 875, BM 5001 R II og Kombimaskinen BF 5002 R.

.

Tekniske data

Varemerke AL-KO
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.