Vær oppmerksom på, at vi vil utføre vedlikeholdsarbeid fra 10. dec. kl. 14.00 til 12. dec. kl. 22.00. Dessverre er det ikke mulig å bestille i denne perioden. Takk for at du forstår!

Spreder AL-KO SP 60

Varenr. : 113874 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Praktisk strøvogn til AL-KO-traktorer. Allsidig bruksområde: spredning av gjødsel, frø, kalk, strøsand og grus. Kan bare brukes i kombinasjon med tilhengerkopling (art.nr. 119831)
  • Kan brukes både sommer og vinter
  • Stor kapasitet på 56 l og en strøbredde på 2–5 m
  • Praktisk doseringshendel med justeringsskala (ca. 5–30 mm)
  • Enkel og lettvint betjening
  • Massiv stålramme og strøbeholder i plast

​​​Sprederen AL-KO SP 60

En allsidig hjelper i hagen. De brede, luftfylte dekkene gir gode kjøreegenskaper også på ujevnt underlag. Maks. hastighet 5 km/t. Med doseringshendelen kan spredemengden justeres med stor nøyaktighet. Kan brukes hele året – sommer som vinter. Også egnet til større areal. Kan bare brukes i kombinasjon med tilhengerkopling (følger ikke med).

 

Kjøp sprederen SP 60 og tilbehør

Kjøp sprederen SP 60 til hagetraktor i nettbutikken vår, eller finn en forhandler i nærheten. Sprederen SP 60 er det perfekte tilbehøret til AL-KO-traktoren din.

Tekniske data

Varemerke AL-KO
Kategori Easy
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)


Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.