Stangsag AL-KO CSA 36 Li 36 V

Varenr. : 113373 Bare noen få på lager
inkl. 25% mva, ekskl. frakt

Stangsag til Multitool basisenhet MT 36 Li. Denne stangsag er takket være forlengelsen ideel for bekvem trepleie i en arbeidshøyde op til 4 m. Naturligvis kan stangsagen også sættes direkte på basisenheten. Betjeningselementer er integrert i håndtaket og bæresele gjør arbeidet mindre anstrengt

Batteri og lader medfølger ikke

En del av 36 V batteriserien.

.
...

Tekniske data

Varenr. 113373
EAN 4003718056150
Varemerke AL-KO

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.