Stangsag CSA 4020 Li EnergyFlex

Artikkelnummer: 113612 Denne varen er ikke på lager, kontakt oss for leveringstid.
inkl. 25% mva, plus levering
  • Beskjæringssaks-tillegg for basisenheten MT 40
  • Robust 20-cm sverd for kraftig gjennomgående skjæring
  • Arbeidshøyde opptil 4 m med skaftrørforlengelse
  • Trygg, uanstrengt arbeid takket være bærestropp
  • Stille, utslippsfri og trådløs med den batteridrevne baseenheten MT 40 fra <a title="EnergyFlex serien" href="https://www.al-ko.com/shop/no/produkter/akku/energyflex.html">EnergyFlex serien<
  • <b>Batteri og lader inte inkludert</b>

 

Gren-, hekk- og gressklipping med én enhet, trådløst og stille, takket være batteriet. AL-KO EnergyFlex Multitool er en praktisk og allsidig hjelper for vedlikehold av hagen.

 

AL-KO CSA 4020-tillegget gjør basisenhet MT 40 om til beskjæringssaks

Hvis man har AL-KO Multitool MT 40 forvandler du lett basisenheten om til en beskjæringssaks med tillegg CSA 4020. Takket være det raske byttesystemet uten bruk av verktøy er tillegget montert på kort tid – og beskjæringen kan begynne.
Det kvalitetssterke 20 cm sverd med skjærekjede gjør det enkelt å skjære over også tjukkere grener uten vipping, fastkiling eller kjederiss. Dette muliggjør et uanstrengt, kroppskånende arbeid over hodehøyde – godt støttet av den medfølgende bærestroppen.
Takket være basisenhetens batteridrift får du en stor aksjonsradius med høy bevegelsesfrihet, uten å måtte ta hensyn til stresset med kabler. Det er nettopp fordelen ved arbeid over hodehøyde, stående på en stige. I tillegg, er den elektriske motoren mye lettere enn en sammenlignbar bensinmotor, den gir en stille, utslippsfri og lite vedlikehold til enhver tid på dagen.
I sammenlagt tilstand kan både basisenheten MT 40 samt tillegg HTA 4020 transporteres og lagres svært plassbesparende.

 

Tekniske spesifikasjoner for beskjæringsakser tillegg AL-KO CSA 4020

Det kraftige kjeden muliggjør, med en gjennomsnittlig skjærelengde på 20 cm og en klippebredde på 10 cm, raskt arbeid med god håndtering. Nøyaktige trimmeresultater favoriseres også av den nesten vibrasjonsfrie batteridrevne el-motoren av nyeste generasjon.
Takket være den medfølgende skaftrørforlengeren kan du forlenge stangsagen med 70 cm og dermed komme opp i en arbeidshøyde på opptil 4 meter.
Med et fulladet EnergyFlex Li-ion-batteri 40 V / 5Ah i baseenhet MT 40 kan du jobbe i opptil 30 minutter. Et tomt batteri lades opp igjen i løpet av ca. 2 timer.

 

Kjøp beskjæringssaks tillegg AL-KO CSA 4020 eller våre andre alternativer

Kjøp batteri-beskjæringssaks tillegg CSA 4020 i nettbutikken vår, eller hos en forhandler. Det gjør Multitool MT 40 til en fleksibel og hendig beskjæringssaks.
Hvis du ønsker å bruke Multitool til andre oppgaver, anbefaler vi som et alternativ påsats for ryddesag-tillegg BCA 4030 (varenr. 113615) eller stanghekksaks HTA 4045 (varenr. 113613).

 

.

Tekniske data

Kjedesmøring Automatisk
Varemerke AL-KO
Batteriserie Energy Flex 40 V
Kategori Comfort
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.
Ønskeliste
details