Teleskopskaft F/ Multi-cutter Gs 3,7 Li

Varenr. : 112785
NoStockAndUnderStockNotAllowed,OxSaleableIsNotOne,0,PriceEqualOrSmallerZero
inkl. 25% mva, pluss Frakt
… En lang gresskant er hardt arbeid og veldig anstrengende for knærne. Derfor har AL-KO ved hjelp av sin Multicutter, gjort arbeidet mye enklere og mindre anstrengende. Med et praktisk håndtak og et teleskopskaft, slipper man for å bøye seg ned, men kan gå stille og rolig langs gresskanten. Det må man si er ergonomisk riktig!

Tekniske data

Varemerke AL-KO
Instruksjoner for bruk Download (1.7MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.