Bensin vertikalskjærer AL-KO 38 P Combi Care Comf

Varenr. : 112799 Klar for levering
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Nettuavhengig og ledningsfri, og derfor fleksibel i bruk
  • Kraftig bensinmotor på 1,3 kW
  • Stor arbeidsbredde for tidsbesparende vertikalskjæring
  • Perfekt ergonomi – håndtaket kan justeres med festene på kapslingen
  • Inkl. stabil vertikalskjærevalse, luftevalse og stor oppsamlingskurv

Ofte kjøpt sammen ...

kr 4 191,00
Dette produktet
kr 159,00
På lager

Totalpris for alle produkter

kr 4 350,00 *

Den bensindrevne vertikalskjæreren AL-KO Combi Care 38 P Comfort hjelper deg med å pleie plenen. Den er svært hendig og uavhengig i bruk uten kabel – og er den perfekte partneren for plener på opptil 1200 m².    
 
 
 

Bensindrevet vertikalskjærer AL-KO Combi Care 38 P Comfort  

Med den bensindrevne vertikalskjæreren AL-KO Combi Care 38 P Comfort kan du jobbe raskt og effektivt i hagen hjemme – uten kabel og uten batteriladetider.
Den robuste konstruksjonen og håndterligheten gjør at maskinen passer fremragende til så godt som alle hager – også på større og fjerntliggende flater hvor en kabellengde blir for kort, eller det ikke er tilgang på stikkontakter. Håndtaket kan stilles inn etter dine behov med enkle grep slik at du kan arbeide enkelt og ergonomisk.
3INONEfunction: vertikalskjæring, lufting og oppsamling. Gi plenen luft å puste inn igjen og gode muligheter til å ta opp næringsmidler.  
 
 
 

Tekniske detaljer for den bensindrevne vertikalskjæreren AL-KO Combi Care 38 P Comfort  

Vertikalskjæreren AL-KO Combi Care 38 E Comfort drives av en bensinmotor på 1,3 kW som kan kjøres uavhengig av kabellengder eller batteriladetider både i større hager og på områder et stykke unna. Dermed er den bensindrevne vertikalskjæreren svært fleksibel og bruk og kan enkelt fylles med bensin på områder som ligger et stykke unna. Med en stor arbeidsbredde på 38 cm og samtidig kompakt konstruksjon sørger vertikalskjæreren for at arbeidet går raskt og behagelig selv på større plener.
Dybdeinnstillingen kan gjøres sentralt med 5 trinn.
Vertikalskjærevalsen er utstyrt med 14 robuste stålkniver, noe som gir den bensindrevne vertikalskjæreren AL-KO Combi Care 38 P Comfort lang levetid. Mose, ugress og gressklumper fjernes på en bærekraftig måte.
Ved behov kan vertikalskjærevalsen med gå grep skiftes ut mot en luftevalse med effektive stålfjærtinder med få grep. Dermed kan du både vertikalskjære og lufte plenen med samme maskin.
All inclusive: Luftevalsen og en 55 l store oppsamler følger med maskinen. 
 
 
 

Kjøp den bensindrevne vertikalskjæreren AL-KO Combi Care 38 P Comfort og våre alternativer  

Du kan enkelt skaffe deg den bensindrevne vertikalskjæreren AL-KO Combi Care 38 P Comfort hjemmefra på nettbutikken vår. Du kan selvsagt også kjøpe den hos en av våre AL-KO-forhandlere.
Hvis du trenger en vertikalskjærer til mindre flater, anbefaler vi den batteridrevne vertikalskjæreren AL-KO SF 4036.
De kabeldrevne elektriske vertikalskjærerne fra modell 32.5 VE Classic kan også mestre middels store hager med tilgang på strømnett.
På modell 38 E Comfort følger en oppsamler på 55 l og luftevalsen med leveransen.
Det var særlig den gode bearbeidingen og den store arbeidsbredden for rask framdrift under vertikalskjæringen som fikk mye skryt.

Tekniske data

Bakhjulets diameter (mm) 65
Lufting mulig Ja
Skjold materiale Kunststoff
Oppsamler materiale Stoff
Arbeidsområde opp til m2 1200
Antall kniver vertikalsk-valse 14
Hjuldiameter for (mm) 205
K-verdi (m/s^ 2) 1
Med oppsamler Ja
Kjøretype Bensin
Hjul med kulelager Nei
Oppsamlingsvolum (l) 55
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 88
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 99
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 10
Arbeidsbredde vertikalsk. (cm) 38
Antall fjærer luftevalse 24
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 97
Arbeidsbredde lufting(cm) 37
Oppsamler med nivåindikator Nei
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Varemerke AL-KO
Kategori Comfort
Motoreffekt (kW) 1.3
Motortype 4-Takt
Sylindervolum (ccm) 53
Omdr./min. 6100
Antall motorsylindere 1
Elektrisk start Nei
Automatisk choke Nei
Høydejusterbart skaft Ja
Sammenleggbar skaft Ja
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.