Bensinvertikalskjærer solo® by AL-KO 518

Varenr. : 127375 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Kraftig Honda-bensinmotor og robust skjold av premium-stål
  • Trinnløs innstilling av arbeidsdybden
  • Effektiv vertikalskjæring med stor arbeidsbredde på 36 cm
  • Inkl. robust knivaksling med 15 dobbelstålblad
  • Hendig og holder spor takket være 2-akseføring
Bensin-vertikalskjæreren solo® by AL-KO 518 er et robust og kraftig hjelpemiddel profesjonelle plenstell for flater på opptil 1000 m². Da satser du på velkjent solo® by AL-KO-kvalitet med høy fleksibilitet uten kabel.
 
 
 

Bensin-vertikalskjæreren solo® by AL-KO 518 – det robuste og uavhengige hjelpemiddelet til hagen

Bensin-vertikalskjæreren solo® by AL-KO 518 er en trofast og uavhengig partner til vertikalskjæring i alle hager og på all slags terreng – uavhengig av stikkontakter, kabellengder eller batteriladetider. Med vertikalskjæreren solo® by AL-KO 518 går arbeidet enkelt og fort unna.
Med den kraftige bensinmotoren og de 15 spesielt stabile doble stålknivene fjerner den pålitelig ugress og mose fra gresstorva. Dette gjør at plenen får nok “luft til å puste i” og er åpen til å ta opp naturlige næringsstoffer og gjødsel. Takket være en arbeidsbredde på 36 cm går jobben fort unna, og du kan ta for deg selv større flater på kort tid.
Takket være 2-akselføringen er det lett å føre det kraftige og hendige apparatet, og det holder seg i sporet. Styrerammen med ergonomisk integrerte betjeningselementer gjør at du enkelt kan betjene og slå på maskinen uten å måtte skifte grep slik at du kan arbeide lenge uten å bli sliten.
Håndtaket kan slås sammen for plassbesparende transport og oppbevaring.
 
 
 

Tekniske data for bensin-vertikalskjæreren solo® by AL-KO 518

Bensin-vertikalskjæreren solo® by AL-KO 518 drives av en 3,6 kW kraftig 163 ccm Honda-bensinmotor som sørger for den høye effekten som trengs for å beherske selv større plener. Takket være 4-takters forbrenningsmotor er apparatet uavhengig av nettstrøm og kan brukes selv i store hager eller på avsidesliggende plener uten å ta hensyn til kabellengder. Med en arbeidsbredde på 36 cm og en svært robust knivaksel med 15 langvarige doble stålkniver går jobben garantert effektivt unna.
Knivverket kan enkelt senkes ned fra håndtaket, og de kulelagrede hjulene sørger for at maskinen går lettere. Arbeidsdybden kan selvsagt stilles inn trinnløst sentralt fra 0 til 25 mm. Det robuste skjoldet av premium-stål som garanterer høy levetid og at apparatet krever lite vedlikehold selv ved utstrakt bruk, er karakteristisk for den høye bearbeidingskvaliteten til solo® by AL-KO-modellene.
 
All inclusive: En gressoppsamler i tekstil følger med apparatet.
 
 
 

Kjøp bensin-vertikalskjæreren solo® by AL-KO 518 og våre alternativer

Du kan enkelt kjøpe bensin-vertikalskjæreren solo® by AL-KO 518 hjemmefra på nettbutikken vår.
Du kan selvsagt også kjøpe den hos en av våre AL-KO-forhandlere. Hvis du er på utkikk etter en utslippsfri og støysvak vertikalskjærer for små og mellomstore hager med tilgang på stikkontakt, kan vi anbefale den elektriske vertikalskjæreren solo® by AL-KO 516.
Fordelen for deg: På modell 518 følger oppsamleren allerede med leveransen.
...

Tekniske data

Varenr. 127375
EAN 4003718055917
Nettovekt (kg) 35 KG
Bruttovekt (kg) 37 KG
Skjold materiale Stål
Høydejusterbart skaft Ja
Sammenleggbar skaft Ja
Hjul med kulelager Ja
Arbeidsbredde vertikalsk. (cm) 36 CM
Antall kniver vertikalsk-valse 15
Lufting mulig Nei
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 93
Varemerke solo® by AL-KO
Kategori Comfort

Power supply

Kjøretype Bensin

Working area

Arbeidsområde opp til m2 1200 QM
Oppsamler med nivåindikator Nei
Oppsamlingsvolum (l) 40 L
Oppsamler materiale Stoff

Traction System

Bakhjulets diameter (mm) 200 MM
Hjuldiameter for (mm) 200 MM
Automatisk choke Ja
Bensintankvolum (l) 3.1 L
Elektrisk start Nei
Sylindervolum (ccm) 163
Omdr./min. 3200
Motoreffekt (kW) 3.6 KW
Motormodell Honda GP 160
Primer Nei
Antall motorsylindere 1

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.