Elektrisk vertikalskjærer AL-KO 38 E Combi Care Comfort

Varenr. : 112800 Klar for levering
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Lett, stille og uten eksos – perfekt for mellomstore plener
  • Ergonomisk håndtak for behagelig arbeid
  • Komfortabel og sentral 5-trinns dybdejustering
  • Optimal luftkjøling av motoren takket være større luftinntak
  • Inkl. stabil vertikalskjærevalse, luftevalse og stor oppsamlingssekk
Den elektriske vertikalskjæreren AL-KO Combi Care 38 E Comfort hjelper deg med å pleie plenen. Den lave vekta og de gode bruksmulighetene gjør den til en perfekt partner for plener på opptil 800 m².  
 
 
 

Elektrisk vertikalskjærer AL-KO Combi Care 38 E Comfort  

Med den elektriske vertikalskjæreren AL-KO Combi Care 38 E Comfort kan du jobbe stillegående og uten eksos i hagen hjemme. 3INONEfunction: vertikalskjæring, lufting og oppsamling. Håndtaket kan stilles inn etter dine behov med enkle grep slik at du kan arbeide enkelt og ergonomisk. Gi plenen luft å puste inn igjen og gode muligheter til å ta opp næringsmidler.
 
 
 

Tekniske detaljer for den elektriske vertikalskjæreren AL-KO Combi Care 38 E Comfort 

Vertikalskjæreren AL-KO Combi Care 38 E Comfort drives av en elektromotor på 1 300 W som kan drives med strømnettet hjemme (230 V). Dermed kan den elektriske vertikalskjæreren brukes uten pause, og du slipper å bytte batteri eller fylle drivstoff på vertikalskjæreren.
Med en stor arbeidsbredde på 38 cm og samtidig kompakt konstruksjon sørger vertikalskjæreren for at arbeidet går raskt og behagelig selv på større plener. Arbeidsdybden kan stilles inn sentralt med 5 trinn.
Vertikalskjærevalsen er utstyrt med 14 robuste stålkniver, noe som gir den elektriske vertikalskjæreren AL-KO Combi Care 38 E Comfort lang levetid.
Mose, ugress og gressklumper fjernes på en bærekraftig måte. Ved behov kan vertikalskjærevalsen med gå grep skiftes ut mot en luftevalse med effektive stålfjærtinder med få grep. Dermed kan du både vertikalskjære og lufte plenen med samme maskin.
Frittstående bakhjul hindrer at det hoper seg opp gress, og gir bedre grep og komfortabel transport.
All inclusive: Luftevalsen og en 55 l store oppsamler følger med maskinen.
 
 
 

Kjøp den elektriske vertikalskjæreren AL-KO Combi Care 38 E Comfort og våre alternativer  

Du kan enkelt kjøpe den elektriske vertikalskjæreren AL-KO Combi Care 38 E Comfort hjemmefra på nettbutikken vår. Du kan selvsagt også kjøpe den hos en av våre AL-KO-forhandlere.
Hvis du trenger en vertikalskjærer til mindre flater, anbefaler vi den batteridrevne vertikalskjæreren AL-KO SF 4036. På modell 38 E Comfort følger en oppsamler på 55 l og luftevalsen med leveransen alt.

Tekniske data

55
106
109
Arbeidsområde opp til m2 800
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 86
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 6
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 8
K-verdi (m/s^ 2) 1
Kjøretype Elektrisk
Med oppsamler Ja
Skjold materiale Kunststoff
Oppsamlingsvolum (l) 55 L
Lufting mulig Ja
Hjul med kulelager Nei
Arbeidsbredde vertikalsk. (cm) 38
Nettovekt (kg) 15.1 KG
Oppsamler med nivåindikator Nei
Antall kniver vertikalsk-valse 14
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 93
Hjuldiameter for (mm) 200 MM
Antall fjærer luftevalse 24
Klippehøydejustering Sentral, 5 trin
Oppsamler materiale Stoff
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 99
Bakhjulets diameter (mm) 60
Arbeidsbredde lufting(cm) 37
Varemerke AL-KO
Kategori Comfort
Motorytelse (W) 1300 W
Høydejusterbart skaft Ja
Sammenleggbar skaft Ja
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)


Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.