Elektrisk vertikalskjærer AL-KO 38 E Combi Care Comfort

Varenr. : 112800 Denne varen er ikke på lager.
Tilgjengelig på 20.09.2024
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Lett, stille og uten eksos – perfekt for mellomstore plener
  • Ergonomisk håndtak for behagelig arbeid
  • Komfortabel og sentral 5-trinns dybdejustering
  • Optimal luftkjøling av motoren takket være større luftinntak
  • Inkl. stabil vertikalskjærevalse, luftevalse og stor oppsamlingssekk
Den elektriske vertikalskjæreren AL-KO Combi Care 38 E Comfort hjelper deg med å pleie plenen. Den lave vekta og de gode bruksmulighetene gjør den til en perfekt partner for plener på opptil 800 m².  
 
 
 

Elektrisk vertikalskjærer AL-KO Combi Care 38 E Comfort  

Med den elektriske vertikalskjæreren AL-KO Combi Care 38 E Comfort kan du jobbe stillegående og uten eksos i hagen hjemme. 3INONEfunction: vertikalskjæring, lufting og oppsamling. Håndtaket kan stilles inn etter dine behov med enkle grep slik at du kan arbeide enkelt og ergonomisk. Gi plenen luft å puste inn igjen og gode muligheter til å ta opp næringsmidler.
 
 
 

Tekniske detaljer for den elektriske vertikalskjæreren AL-KO Combi Care 38 E Comfort 

Vertikalskjæreren AL-KO Combi Care 38 E Comfort drives av en elektromotor på 1 300 W som kan drives med strømnettet hjemme (230 V). Dermed kan den elektriske vertikalskjæreren brukes uten pause, og du slipper å bytte batteri eller fylle drivstoff på vertikalskjæreren.
Med en stor arbeidsbredde på 38 cm og samtidig kompakt konstruksjon sørger vertikalskjæreren for at arbeidet går raskt og behagelig selv på større plener. Arbeidsdybden kan stilles inn sentralt med 5 trinn.
Vertikalskjærevalsen er utstyrt med 14 robuste stålkniver, noe som gir den elektriske vertikalskjæreren AL-KO Combi Care 38 E Comfort lang levetid.
Mose, ugress og gressklumper fjernes på en bærekraftig måte. Ved behov kan vertikalskjærevalsen med gå grep skiftes ut mot en luftevalse med effektive stålfjærtinder med få grep. Dermed kan du både vertikalskjære og lufte plenen med samme maskin.
Frittstående bakhjul hindrer at det hoper seg opp gress, og gir bedre grep og komfortabel transport.
All inclusive: Luftevalsen og en 55 l store oppsamler følger med maskinen.
 
 
 

Kjøp den elektriske vertikalskjæreren AL-KO Combi Care 38 E Comfort og våre alternativer  

Du kan enkelt kjøpe den elektriske vertikalskjæreren AL-KO Combi Care 38 E Comfort hjemmefra på nettbutikken vår. Du kan selvsagt også kjøpe den hos en av våre AL-KO-forhandlere.
Hvis du trenger en vertikalskjærer til mindre flater, anbefaler vi den batteridrevne vertikalskjæreren AL-KO SF 4036. På modell 38 E Comfort følger en oppsamler på 55 l og luftevalsen med leveransen alt.
...

Tekniske data

Varenr. 112800
EAN 4003718042245
Nettovekt (kg) 15.1 KG
Mål bredde cm uten boks 55 CM
Mål lengde cm uten boks 106 CM
Bruttovekt (kg) 17.1 KG
Mål høyde cm uten boks 109 CM
Skjold materiale Kunststoff
Arbeidsbredde vertikalsk. (cm) 38 CM
Antall kniver vertikalsk-valse 14
Vertikalskj. maks. dybde (mm) 16 MM
Vertikalskj. min. dybde (mm) 3 MM
Arbeidsbredde lufting(cm) 37 CM
Scarifying Max Depth (mm) 16 MM
Scarifying Min Depth (mm) 3 MM
Antall fjærer luftevalse 24
Lufting mulig Ja
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 99
Kategori Comfort
Varemerke AL-KO

Strømforsyning

Kjøretype Elektrisk

Handle system

Høydejusterbart skaft Ja
Sammenleggbar skaft Ja

Arbeidsflate

Arbeidsområde opp til m2 800 QM
Oppsamler med nivåindikator Nei
Oppsamlingsvolum (l) 55 L
Oppsamler materiale Stoff

Motor

Motorytelse (W) 1300 W

Klippesystem

Klippehøydejustering Sentral, 5 trin

Drivsystem

Bakhjulets diameter (mm) 60 MM
Hjuldiameter for (mm) 200 MM
Hjul med kulelager Nei

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (8.06MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.