Vennligst merk at vi oppdaterer nettbutikken fra 6. juni kl 23.30 til 10. juni kl 17.00. Dessverre er det ikke mulig å bestille i denne perioden. Takk for at du forstår!

Elektrisk vertikalskjærer AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort

Varenr. : 113573 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Lett og stille, ideell for mellomstore plener
  • Kraftig el-motor
  • Eksosfri drift
  • Stor manøvrerbarhet
  • Inkl. stabil vertikalskjærervalse med stålkniver
  • Valgfritt tilbehør: Luftevalse og 50 l opsamler

 

Elektrisk vertikalskjærer AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort hjelper deg med å stelle gressplenen. Med sin lave vekt og høye manøvrerbarhet er den en ideell partner for arealer opptil 800 m².

 

Elektrisk vertikalskjærer AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort

Med den elektriske vertikalskjærer AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort kan du arbeide stille og utslipssfritt i din hage. Det lette og allsidig designet er ideell for nesten alle hager. Styrehåndtaket høydejusteres med få grep etter ditt behov, så du kan arbeide uanstrengt og ergonomisk. Gi plenen luft til å puste i og muligheten til å absorbere næringsstoffer.

 

Tekniske detaljer elektrisk vertikalskjærer AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort

Elektrisk vertikalskjærer AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort drives av en 1.400 W elektrisk motor (230 V). Dette gjør at den elektriske vertikalskjæreren kan brukes uten pause og spare deg selv i å bytte batteri eller fylle bensin på. Arbeidsbredden på 36 cm og dobbel-akselføring, som sørger for god kjørestabilitet, og den kompakte utforming sikrer komfortabelt arbeid. Arbeidsdybden kan justeres sentralt i 5 trinn. Vertikalskjærervalsen er utstyrt med 12 kraftige stålkniver, som gir AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort lang levetid. Med noen enkle grep kan vertikalskjærervalsen byttes ut med en luftevalse (varenr.113 621) med effektive stålfjærer, noe som ikke bare raker plenen, men også lufter den. Som valgfritt tilbehør er det en 50-liters vevet opsamler (varenr. 113 622).

 

Kjøp elektrisk vertikalskjærer AL-KO Combi Care 36.8 E eller våre andre alternativer

Elektrisk vertikalskjærer AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort kjøper du enkelt hjemmefra i vår nettbutikk. Alternativt får du den selvfølgelig også hos en av våre AL-KO forhandlere.
Hvis du trenger en vertikalskjærer for mindre områder, anbefaler vi batteri-vertikalskjærer AL-KO SF 4036.

 

.

Tekniske data

Kjøretype Elektrisk
Motorytelse (W) 1400 W
Nettovekt (kg) 12 KG
Oppsamlingsvolum (l) 50 L
Mål bredde cm uten boks 55 CM
Mål høyde cm uten boks 103 CM
Bruttovekt (kg) 14 KG
Mål lengde cm uten boks 111 CM
Oppsamler materiale Stoff
Arbeidsområde opp til m2 800 QM
Klippehøydejustering Ingen
Skjold materiale Kunststoff
Hjuldiameter for (mm) 140 MM
Høydejusterbart skaft Ja
Bakhjulets diameter (mm) 160 MM
Sammenleggbar skaft Ja
Hjul med kulelager Nei
Oppsamler med nivåindikator Nei
Arbeidsbredde vertikalsk. (cm) 36 CM
Antall kniver vertikalsk-valse 12
Vertikalskj. maks. dybde (mm) 11 MM
Vertikalskj. min. dybde (mm) 10 MM
Arbeidsbredde lufting(cm) 36 CM
Scarifying Max Depth (mm) 11 MM
Scarifying Min Depth (mm) 10 MM
Antall fjærer luftevalse 40
Lufting mulig Ekstra tilbehør
Dimensjonslengde boks cm 62 CM
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 97
Kategori Comfort
Varemerke AL-KO
Instruksjoner for bruk Download (8.52MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.