Elektrisk vertikalskjærer AL-KO Combi Care 36 E Comfort

Varenr. : 113465 Klar for levering
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • 2 aksler sikrer optimal kjørestabilitet
  • Inkludert stor 55 l oppsamler
  • Enkelt skifte av valse uten verktøy
  • Praktisk bærehåndtak
  • Høydejusterbart håndtak sikrer optimal arbeidshøyde og plassbesparende oppbevaring og transport
  • Sterk 1.500 W motor
  • 5-trinns sentral dybdejustering
  • 3-i-1 funksjon: Vertikalskjæring, lufting og oppsamling

Få en frisk plen med vertikalskjæring og lufting i en maskin. Mose og gressrester fjernes grundig med vertikalskjærervalsen.

Tekniske data

Oppsamler materiale Stoff
Kategori Comfort
Skjold materiale Kunststoff
Klippehøydejustering Sentral, 5 trin
Varemerke AL-KO
Høydejusterbart skaft Ja
Med oppsamler Ja
Lufting mulig Ja
Hjul med kulelager Nei
Oppsamler med nivåindikator Nei
Kjøretype Elektrisk
Sammenleggbar skaft Ja

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.