Elektrisk vertikalskjærer solo by AL-KO 516

Varenr. : 127374 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Eksosfri og effektiv vertikalskjæring med stor arbeidsbredde på 36 cm
  • Kraftig elektromotor og robust skjold av premium-stål
  • Trinnløs innstilling av arbeidsdybden fra 0 til 25 mm
  • Hendig og holder spor takket være 2-akseføring
  • Inkl. robust knivaksling med 15 dobbelstålblad
Den elektriske vertikalskjæreren solo by AL-KO 516 er et robust og kraftig hjelpemiddel for stillegående og utlippsfritt stell av plener på opptil 800 m². Da satser du på velkjent solo by AL-KO-kvalitet.
 
 
 

Den elektriske vertikalskjæreren solo by AL-KO 516 – det utslippsfrie hjelpemiddelet for hageeksperten

Med den elektriske vertikalskjæreren solo by AL-KO 516 kan du arbeide effektivt, eksosfritt og stillegående både i hagen hjemme og profesjonelt. Med den kraftige elektromotoren og de 15 spesielt stabile doble stålknivene fjerner den pålitelig ugress og mose fra gresstorva.
Dette gjør at plenen får nok “luft til å puste i” og er åpen til å ta opp naturlige næringsstoffer og gjødsel. Takket være en arbeidsbredde på 36 cm går jobben fort unna, og du kan ta for deg selv større flater på kort tid.
Styrerammen med ergonomisk integrerte betjeningselementer gjør at du enkelt kan betjene og slå på maskinen uten å måtte skifte grep slik at du kan arbeide lenge uten å bli sliten. Håndtaket kan slås sammen for plassbesparende transport og oppbevaring.
 
 
 

Tekniske data for den elektriske vertikalskjæreren solo by AL-KO 516

Den elektriske vertikalskjæreren solo by AL-KO 516 drives av en 1800 W kraftig 230 V elektromotor som sørger for den høye effekten som trengs til middels store til større plener. Med en arbeidsbredde på 36 cm og en svært robust knivaksel med 15 langvarige doble stålkniver går jobben garantert fort unna.
Dermed kan den elektriske vertikalskjæreren brukes uten pause – du slipper å bytte batteri eller fylle på drivstoff. De kulelagrede hjulene sørger for at maskinen går lettere.
I tillegg kan du enkelt senke ned knivverket fra håndtaket og stille inn arbeidsdybden trinnløst sentralt fra 0 til 25 mm – for et ytterst effektivt og tidsbesparende arbeid.
Det robuste skjoldet av premium-stål som garanterer lang levetid og at apparatet krever lite vedlikehold selv ved utstrakt bruk, er karakteristisk for den høye bearbeidingskvaliteten til solo by AL-KO-modellene.
 
All inclusive: En gressoppsamler følger med apparatet.
 
 
 

Kjøp den elektriske vertikalskjæreren solo by AL-KO 516 og våre alternativer

Du kan enkelt kjøpe den elektriske vertikalskjæreren solo by AL-KO 516 hjemmefra på nettbutikken vår. Du kan selvsagt også kjøpe den hos en av våre AL-KO-forhandlere.
Hvis du trenger en effektiv og kabelløs vertikalskjærer for store eller avsidesliggende flater, kan vi anbefale bensin-vertikalskjærerne solo by AL-KO 518 eller 4005 VB.
 
En fordel for deg: På modell 516 følger oppsamleren allerede med leveransen.

Tekniske data

Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 79
Oppsamlingsvolum (l) 40
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 3.5
Antall kniver vertikalsk-valse 15
Lufting mulig Nei
Kjøretype Elektrisk
Skjold materiale Stål
Bakhjulets diameter (mm) 200
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 77
Hjuldiameter for (mm) 200 MM
Oppsamler med nivåindikator Nei
Hjul med kulelager Ja
Arbeidsområde opp til m2 1000
Oppsamler materiale Stoff
Med oppsamler Ja
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 80
Arbeidsbredde vertikalsk. (cm) 36
Varemerke solo® by AL-KO
Kategori Comfort
Motorytelse (W) 1800
Høydejusterbart skaft Ja
Sammenleggbar skaft Ja

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.