Dykk-trykkpumpe AL-KO DIVE 5500/3

Artikkelnummer: 113036 Klar for levering
inkl. 25% mva, plus levering
  • 3-trinns pumpehjul: høy pumpytelse opp til 5.500 l/t, maks. 30 m løftehøyde
  • Motoraksel av rustfritt stål for lang levetid
  • 4-lags pakningssystem ved høyt trykk
  • dykk- og trykkpumpe i en enhet
  • Vedlikeholdsfri motor med termisk beskyttelsesbryter
  • Ikke godkjent for drikkevann

Ofte kjøpt sammen ...

2 466,00 kr  *
Dette produktet
356,00 kr  *
På lager

Totalpris for alle produkter

2 822,00 kr  *

 

Denne dykk-trykkpumpen kombinerer fordelene med trykkpumpe og dykkpumpe, det vil si høy strømningshastighet ved et konstant høyt trykk.

 

AL-KO dykk-trykkpumpe Dive 5500/3: to-i-ett vannpumpe

Pumpe ut og om fra beholdere, (brukt-)vann fra brønner / sjakter/ andre vannbeholdere, drift av sprinkler, tilførsel til komplekse vanningsanlegg, til automatisk husbruksvanntilførsel i forbindelse med en Hydrokontroll - Al-KO dykkpumper kombinerer fordelene av trykk- og dykkpumper i én enhet.

Med AL-KO dykk-trykkpumpe Dive 5500/3, kan du endelig vanne dine tørste planter med vann direkte fra en brønn eller en sisterne. Den spesielle fordelen ved denne dykk-trykkpumpen er den store pumpytelse ved et konstant høyt trykk. Takket være det 3-trinns pumpehjul er den i stand til å gi meget høy pumpytelse opp til 5.500 l/t og 30 m løft. På grunn av den enorme kraften og ytelsen kan du med denne forsyne flere vanningsanlegg samtidig. Ved pumpeutløpet, kan en 1-tommers slange (33,3 mm) koples til.

 

Tekniske detaljer AL-KO dykk-trykkpumpe Dive 5500/3

Dykk-trykkpumpe 5500/3 Dive kan brukes både mobil og stasjonær, til vanning og drenering, takket være det praktiske innebygde bærehåndtaket og den 10 m lange strømkabelen, samt vekten på bare 9,5 kg. Korrosjonsbestandige materialer som rustfritt stål og vedlikeholdsfrie komponenter garanterer en jevn drift av pumpen. Det unike firelags pakningssystemet som består av en keramisk aksial-pakning ved høytrykk og en trippel-aksialpakning på motoren, sørger for å beskytte drivenhet og elektronikk effektivt mot vanninntrengning. Dette er også viktig fordi AL-KO dykk-trykkpumpe Dive 5500/3 ikke er koblet som en vanlig trykkpumpe over bakken, men virker direkte i vannet. AL-KO dykk-trykkpumpe Dive 5500/3s innløp er også utstyrt med en sikt av rustfritt stål, for å beskytte pumpens indre mot tilsmussing. Motorakselen er også laget av rustfritt stål, det sikrer en spesielt lang levetid.

Med sin sterke 800 W motor, og det 3-trinns pumpehjul kan man oppnå en pumpytelse opp til 5.500 l/t, og dermed blir pumpingen utført på kortest mulig tid. Den er designet for nedsenking på dybder ned til maks. 7 m, og med en løftehøyde opp til 30 m. Maksimal korndiameter 0,5 mm, Ved pumpeutløpet kan en 1-tommers slange (33,3 mm) lett kobles til.

Merk: Dykkpumpen er ikke godkjent for drikkevann, bare for bruksvann under 35 ° C. Likeledes er den ikke egnet for bruk i saltvann, vann med aggressive kjemikalier eller sandholdig vann .

 

Kjøp AL-KO dykk-trykkpumpe Dive 5500/3

Kjøp AL-KO dykk-trykkpumpe Dive 5500/3 enkelt i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. AL-KO dykkpumpe er effektiv hjelp til drenering og uttak av vann fra brønner, sjakter, eller for drift av vanningsanlegg.

Fortsatt på jakt etter alternativer? Hos oss finner du flere dykkpumper, slik som AL-KO DIVE 6300/4 eller dypbrønnspumpen AL-KO TBP 6000/7 spesielt for dype og trange borehull, fontener og pumpesjakter.

Tekniske data

Tilbehør inkludert ANSCHLUSSSTÜCK
Maks. trykk (bar) 3.0
Varemerke AL-KO
Pumpehjul 3 trinn
Maks. transporthøyde (m) 30.0
Kategori Premium
Maks. nedsenkingsdybde (m) 7.0
Bruttovekt (kg) 11.7
Motorytelse (W) 800.0
Nettovekt (kg) 9.5
Diameter trykkledning G 1" (33,3 mm)
Maks transportvolum m/30m(l/t) 0.0
Maks. transportlengde l/t 0.0
Kabellengde (m) 10.0
Maks. partikkelstørrelse (mm) 0.5
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.