Dykk-trykkpumpe AL-KO DIVE 6300/4

Artikkelnummer: 113037 Klar for levering
inkl. 25% mva, plus levering
  • 4-trinns pumpehjul for meget høy strømningshastighet opp til 6.300 l/t, maks. 40 m løftehøyde
  • Motoraksel av rustfritt stål for lang levetid
  • 4-lags pakningssystem ved høyt trykk
  • Dykk-trykkpumpe i en enhet
  • Vedlikeholdsfri motor med termisk beskyttelsesbryter
  • Ikke godkjent for drikkevann

Ofte kjøpt sammen ...

3 096,00 kr  *
Dette produktet
356,00 kr  *
På lager

Totalpris for alle produkter

3 452,00 kr  *

 

Denne dykk-trykkpumpen kombinerer fordelene med trykkpumpe og dykkpumpe, det vil si høy pumpytelse ved et konstant høyt trykk.

 

AL-KO dykk-trykkpumpe Dive 6300/4: to-i-ett-vannpumpen med meget høy strømningshastighet

Pumpe ut og om fra beholdere, (brukt-)vann fra brønner / sjakter/ andre vannbeholdere, drift av sprinkler, tilførsel til komplekse vanningsanlegg, til automatisk husbruksvanntilførsel i forbindelse med en Hydrokontroll - Al-KO dykkpumper kombinerer fordelene av trykk- og dykkpumper i én enhet.

Med AL-KO dykk-trykkpumpe Dive 6300/4, kan du endelig vanne dine tørste planter med vann direkte fra en brønn eller en sisterne. Den spesielle fordelen ved denne pumpen er den store pumpytelse ved et konstant høyt trykk.

 

Tekniske detaljer AL-KO dykk-trykkpumpe Dive 6300/4

Dykk-trykkpumpen Dive 6300/4 kan brukes mobil eller stasjonær for drenering takket være praktisk innebygd bærehåndtak og den 10 m lange strømkabelen, samt vekten på bare ca. 10 kg. Korrosjonsbestandige materialer som rustfritt stål og vedlikeholdsfrie komponenter garanterer en jevn drift av pumpen. Det unike firelags pakningssystemet som består av en keramisk aksial-pakning ved høytrykk og en trippel-aksialpakning på motoren, sørger for å beskytte drivenhet og elektronikk effektivt mot vanninntrengning. Dette er også viktig fordi AL-KO dykk-trykkpumpe Dive 6300/4 ikke er koblet som en vanlig trykkpumpe over bakken, men virker direkte i vannet. AL-KO dykk-trykkpumpe 6300/4 Dives innløp er også utstyrt med en sikt av rustfritt stål, for å beskytte pumpens indre mot tilsmussing. Motorakselen er også laget av rustfritt stål, det sikrer en spesielt lang levetid.

Med sin kraftige 1000 W motor, kan det 4-trinns pumpehjul oppnå en pumpytelse opp til 6.300 l/t, og vannpumpingen kan gjøres unna på kort tid. Den er designet for nedsenking på dybder ned til maks. 7 m, og med en løftehøyde opp til 40 m. Maksimal korndiameter 0,5 mm, Ved pumpeutløpet kan en 1-tommers slange (33,3 mm) lett kobles til.

Merk: Dykkpumpen er ikke godkjent for drikkevann, bare for bruksvann under 35 ° C. Den er heller ikke egnet for bruk i saltvann, vann med aggressive kjemikalier eller sandholdig vann.

 

Kjøp AL-KO dykk-trykkpumpe Dive 6300/4

Kjøp AL-KO dykk-trykkpumpe Dive 6300/4 i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. AL-KO dykkpumpe er effektiv hjelp til drenering og uttak av vann fra brønner, sjakter, eller for drift av vanningsanlegg.

Fortsatt på jakt etter alternativer? Hos oss finner du flere dykk-trykkpumper, slik som AL-KO DIVE 5500/3 eller dypbrønnspumpen AL-KO TBP 6000/7 spesielt for dype og trange borehull, fontener og pumpesjakter.

Tekniske data

Maks. partikkelstørrelse (mm) 0.5
Bruttovekt (kg) 11.2
Diameter trykkledning G 1" (33,3 mm)
Pumpehjul 4 trinn
Maks transportvolum m/40m(l/t) 0.0
Tilbehør inkludert ANSCHLUSSSTÜCK
Maks. trykk (bar) 4.0
Maks. transportlengde l/t 0.0
Nettovekt (kg) 8.2
Kabellengde (m) 10.0
Varemerke AL-KO
Kategori Premium
Maks. nedsenkingsdybde (m) 7.0
Motorytelse (W) 1000.0
Maks. transporthøyde (m) 40.0
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.