Dykkpumpe AL-KO DRAIN 10000 Comfort

Varenr. : 112825 Denne varen er ikke på lager.
Tilgjengelig på 02.08.2024
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Ekstra sterk, robust avløpsvannpumpe med 650 watt effekt
  • Spesiell impellerteknologi for ekstreme krav
  • Universal vinkeltilkobling og kombinippel inkludert
  • Automatisk avstengning med flottørbryter
  • Kornstørrelser opptil 30 mm, pumpytelse maks. 10.000 l/t, opp til 8 m løftehøyde

 

Kompakt og pålitelig AL-KO dykkpumpe for avløpsvannDRAIN 10000 Classic pumper takket være den store innsugningåpningen problemløst også vann med smusspartikler og svevepartikler, opp til 30 mm kornstørrelse.

 

Ekstra sterk og robust: dykkpumpe for avløpsvann DRAIN 10000 Comfort

Avløpspumper settes inn når sterkt forurensede væsker skal fjernes, for eksempel etter voldsom flom, i forurensede dammer eller tanker eller når byggetomter skal lenses. Da må de også fjerne smusspartikler i tillegg til vann, dette er en betydelig økt belastning på materialet og motorens ytelse.

Takket være den spesielle fristrøm-impeller-geometrimodell mestrer DRAIN 10000 Comfort også sterkt forurenset vann med opptil 5 prosent av svevepartikler og kornstørrelser opptil 30 mm uten problemer. En vedlikeholdsfri motor, spesielt behandlet motoraksel fremstilt av rustfritt stål og glassfiberforsterket polypropylen hus er garanti for en lang levetid for AL-KO avløpspumper.

Dette bekreftes av testen foretatt av tauchpumpe-test.de i mai 2017. Testerne skrev om vår dykkpumpe: "Med AL-KO dykkpumpe for avløpsvann DRAIN 10000 Comfort får du en solid, voksen pumpe for hus og hage. Vi liker den vedlikeholdsfrie motoren, god utførelse og fritt justerbar vinkeltilkobling for slangen. " De har fastlagt som det samlede resultat for pumpen, en poengsum på 8,1 (maksimalt 10).

 

Tekniske detaljer for avløpsvannpumpepumpe DRAIN 10000 Comfort

Avløpsvannpumpen kan brukes mobil eller stasjonær for lensing, takket være praktisk, integrert bærehåndtak, den 10 m lange strømkabelen og den lave vekten på bare rundt 5,7 kg - også for rent vann. Med sine kompakte dimensjoner på 24,2 x 19,0 x 35,3 cm, det slitesterke pumpehuset samt solid pumpemotor, er den også godt egnet som pumpe for dam eller regntønne. AL-KO dykkpumpe for avløpsvann DRAIN 10000 Classic takler også større forurensning i vannet, for dette er den ekstra store innsugningsåpningen hendig. Både rene og forurensede væsker blir pumpet ut raskt og sikkert med en kornstørrelse opp til 30 mm.

Med en spesialbehandlet motoraksel fremstilt av slitesterkt rustfritt stål, og glassfiberforsterket polypropylen hus, er denne praktiske hjelperen sikret en lang levetid. Med sin sterke effekt på 650 W, og pumpytelse opp til 10.000 l/t, kan ut- og ompumping utføres på kort tid. AL-KO dykkpumpe for avløpsvann DRAIN 10000 Comfort er utstyrt med en flottørbryter, og takket være den automatiske nivåreguleringen starter den automatiske pumpeprosessen selvstendig. Den er utformet for nedsenking på dybder opp til maks. 5 m. Med løftehøyde opp til 8 m kan den også takle større dybder. Pumpens utgang har en størrelse på 1,25 tommer, som tilsvarer omtrent 41,9 mm. 90 ° vinkelkoblingen har en universal-kontakt, og med vedlagte kombinippel kan alle vanlige slangestørrelser tilkobles.

Merk: Kun egnet til bruksvann under 35 ° C. Den er heller ikke egnet for bruk i saltvann, vann med aggressive kjemikalier eller sandholdig vann.

 

Kjøp AL-KO avløpsvannpumpe DRAIN 10000 Comfort

Kjøp AL-KO avløpsvannnpumpe DRAIN 10000 Comfort i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. AL-KO dykkpumpe er en effektiv hjelp for drenering, hvis vannet er forurenset og det er behov for en svært kraftig og prisgunstig vannpumpe.

Fortsatt på jakt etter alternativer? Hos oss vil du finne mange andre dykkpumper for avløpsvann med andre ytelsesnivåer. For eksempel, dykkpumpen for avløpsvann AL-KO DRAIN 7500 Classic eller dykkpumpen for avløpsvann AL-KO DRAIN 12000 Comfort.

...

Tekniske data

Varenr. 112825
EAN 4003718042726
Maks. transportlengde l/t 10000 LPH
Maks. transporthøyde (m) 8 M
Flat sug ned til (mm) 30 MM
Pumpehjul 1 trinn
Nettovekt (kg) 6.4 KG
Maks. partikkelstørrelse (mm) 30 MM
Mål bredde cm uten boks 19 CM
Mål lengde cm uten boks 24.2 CM
Mål høyde cm uten boks 35.3 CM
Bruttovekt (kg) 7 KG
Kabellengde (m) 10 M
Kategori Comfort
Varemerke AL-KO

Motor

Motorytelse (W) 650 W

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (3.67MB)
CE-erklæringer Download (1.49MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.