Dykkpumpe AL-KO DRAIN 20000 HD

Artikkelnummer: 112836 Klar for levering
inkl. 25% mva, plus levering
  • Toppmodellen: Avløpsvannpumpe med 1.300 watt effekt
  • Spesiell impellerteknologi for ekstreme krav
  • Universal vinkeltilkobling og kombinippel inkludert
  • Optimal korrosjonsbeskyttelse og utførelse i rustfritt stål sikrer lang levetid
  • Kornstørrelser opptil 38 mm, pumpytelse maks. 20.000 l/t, opp til 10 m løftehøyde
  • Ikke godkjent for drikkevann

 

Ekstremt kraftig, kompakt og pålitelig AL-KO dykkpumpe for avløpsvann DRAIN 20000 HD utført i rustfritt stål, pumper takket være den store innsugningåpningen problemløst også vann med smusspartikler og svevepartikler, opp til 38 mm kornstørrelse.

 

Toppmodellen for ekstreme krav: Dykkpumpe for avløpsvann DRAIN 20000 HD

Avløpspumper settes inn når sterkt forurensede væsker skal fjernes, for eksempel etter voldsom flom, i forurensede dammer eller tanker eller når byggetomter skal lenses. Da må de også fjerne smusspartikler i tillegg til vann, dette er en betydelig økt belastning på materialet og motorens ytelse.

Takket være den spesielle fristrøm-impeller-geometrimodell mestrer DRAIN 20000 HD også sterkt forurenset vann med opptil 5 prosent av svevepartikler og kornstørrelser opptil 38 mm uten problemer. Stabil og robust konstruksjon med 4-lags pakningssett, anvendelse av korrosjonsfrie materialer, vedlikeholdsfri motor og spesialbehandlet motoraksel fremstilt av Inox rustfritt stål, garanterer for en lang levetid for denne AL-KO avløpsvannpumpen. Pumpehuset er fremstilt av krom-nikkel-stål og motorakselen av krom-nikkel-stål, dermed er den permanent beskyttet mot rust.

 

Tekniske detaljer for avløpsvannpumpe DRAIN 20000 HD

Avløpsvannpumpen kan brukes mobil eller stasjonær for lensing, takket være praktisk, integrert bærehåndtak, den 10 m lange strømkabelen og den lave vekten på bare rundt 8 kg - også for rent vann. Takket være kompakte dimensjoner på 23,20 x 23,20 x 37,40 cm, og det rustfrie pumpehuset samt holdbar pumpemotor, er den også egnet som dampumpe. Også utmerket for utpumping av byggetomter og dreneringsbassenger. Den overbeviser også med stabil og robust konstruksjon, flerfoldig pakningssett med V-pakning i tillegg. AL-KO dykkpumpe for avløpsvann DRAIN 20000 HD takler også større forurensning i vannet, for dette er den ekstra store innsugningsåpningen hendig. Både rene og forurensede væsker blir pumpet ut raskt og sikkert med en kornstørrelse opp til 38 mm.

Med spesialbehandlet motoraksel fremstilt av slitesterkt rustfritt stål, og glassfiberforsterket polypropylen hus, er denne praktiske hjelperen sikret en lang levetid. Med sin sterke effekt på 1.300 W og pumpytelse på opptil 20.000 l/t, er ut- og ompumping gjort på kort tid. AL-KO dykkpumpe for avløpsvann DRAIN 20000 HD er utstyrt med en flottørbryter, og takket være den automatiske nivåreguleringen starter den automatiske pumpeprosessen selvstendig. Den er utformet for nedsenking på dybder ned til maks. 7 m. Med løftehøyde opp til 10 m kan den også takle større dybder. Pumpens utgang har en størrelse på 2 tommer, som tilsvarer omtrent 59,6 mm. 90 ° vinkelkoblingen har en universal-kontakt, og med vedlagte kombinippel kan alle vanlige slangestørrelser tilkobles.

Merk: Dykkpumpen er ikke godkjent for drikkevann, bare for bruksvann under 35 ° C. Den er heller ikke egnet for bruk i saltvann, vann med aggressive kjemikalier eller sandholdig vann.

 

Kjøp AL-KO avløpsvannpumpe DRAIN 20000 HD

Kjøp AL-KO avløpsvannnpumpe DRAIN 20000 HD i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. AL-KO dykkpumpe er effektiv hjelp for drenering, hvis vannet er mer forurenset og det er nødvendig med en ekstremt kraftig vannpumpe med ekstra korrosjonsbeskyttelse.

Fortsatt på jakt etter alternativer? Hos oss vil du finne mange andre dykkpumper for avløpsvann med andre ytelsesnivåer. For eksempel, dykkpumpen for avløpsvann AL-KO DRAIN 10000 Inox Comfort eller dykkpumpen for avløpsvann AL-KO DRAIN 15000 Inox Comfort.

Tekniske data

Pumpehjul 1 trinn
Maks. partikkelstørrelse (mm) 38.0
Maks transportvolum m/10m(l/t) 0.0
Motorytelse (W) 1300.0
Diameter trykkledning G 2" (59,61 mm)
Nettovekt (kg) 8.0
Tilbehør inkludert WINKELANSCHLUSSSTÜCK
Kabellengde (m) 10.0
Maks. nedsenkingsdybde (m) 7.0
Bruttovekt (kg) 11.2
Maks. transportlengde l/t 0.0
Flat sug ned til (mm) 45.0
Kategori Premium
Maks. transporthøyde (m) 10.0
Varemerke AL-KO
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.