Dykkpumpe AL-KO DRAIN 7000 Classic

Varenr. : 112821 Denne varen er ikke på lager.
Tilgjengelig på 09.07.2024
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Robust dykkpumpe for avløpsvann med 350 watt effekt
  • Spesial impellerteknologi for ekstreme krav
  • Universal vinkeltilkobling og kombinippel inkludert
  • Automatisk avstengning takket være flottørbryter
  • Kornstørrelser opptil 30 mm, pumpytelse maks. 7.000 l/t, opp til 6m løftehøyde
  • Ikke godkjent for drikkevann

Kompakt og pålitelig AL-KO dykkpumpe for avløpsvann DRAIN 7000 Classic pumper takket være den store innsugningåpningen problemløst også vann med smusspartikler og svevepartikler, opp til 30 mm kornstørrelse.

 

Den rimelige kraften: Avløpspumpe DRAIN 7000 Classic

Avløpspumper settes inn når sterkt forurensede væsker skal fjernes, for eksempel etter voldsom flom, i forurensede dammer eller tanker eller når byggetomter skal lenses. Da må de også fjerne smusspartikler i tillegg til vann, dette er en betydelig økt belastning på materialet og motorens ytelse.

Takket være den store innsugningsåpningen mestrer modellen DRAIN 7000 også sterkt forurenset vann med kornstørrelser opptil 30 mm. AL-KO dykkpumpe for avløpsvann DRAIN 7000 er en rimelig start i en serie av avløpspumper. Likevel får du en grundig og overbevisende drivkraft: En vedlikeholdsfri motor, spesielt behandlet motoraksel fremstilt av rustfritt stål, og pumpehus av glassfiberarmert polypropylen, er garanti for et langt liv for AL-KO avløpspumper.

 

Tekniske detaljer for avløpsvannpumpe DRAIN 7000 Classic

Avløpsvannpumpen kan brukes mobil eller stasjonær for lensing, takket være praktisk, integrert bærehåndtak, den 10 m lange strømkabelen og den lave vekten på bare rundt 4,4 kg - også for rent vann. Gjennom sine kompakte dimensjoner på 21,3 x 15,2 x 30,8 cm, det solide pumpehuset samt holdbar pumpemotor, er den også egnet som pumpe for regntønne. AL-KO dykkpumpe for avløpsvann DRAIN 7000 Classic takler også større forurensning i vannet, for dette er den ekstra store innsugningsåpningen hendig.

Med en spesialbehandlet motoraksel fremstilt av slitesterkt rustfritt stål, og glassfiberforsterket polypropylen pumpehus, er denne praktiske hjelperen sikret en lang levetid. Med sin sterke effekt på 350 W, og pumpytelse opp til 7.000 l/t, kan ut- og ompumping utføres på kort tid. AL-KO dykkpumpe for avløpsvann DRAIN 7000 Classic er utstyrt med en flottørbryter, og takket være den automatiske nivåreguleringen starter den automatiske pumpeprosessen selvstendig. Den er utformet for nedsenking på dybder opp til maks. 5 m. Med løftehøyde opp til 6 m kan den også takle større dybder. Pumpens utgang har en størrelse på 1,25 tommer, som tilsvarer omtrent 41,9 mm. 90 ° vinkelkoblingen har en universal-kontakt, og med vedlagte kombinippel kan alle vanlige slangestørrelser tilkobles.

Merk: Dykkpumpen er ikke godkjent for drikkevann, bare for bruksvann under 35 ° C. Likeledes er den ikke egnet til bruk i saltvann, vann med agressive kjemikalier eller sandholdig vann .

 

Kjøp AL-KO avløpsvannpumpe DRAIN 7000 Classic

Kjøp AL-KO avløpsvannnpumpe DRAIN 7000 Classic i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. AL-KO dykkpumpe er effektiv hjelp for drenering når vannet er urent.

Fortsatt på jakt etter alternativer? Hos oss vil du finne mange andre dykkpumper for avløpsvann med høyere ytelse. For eksempel, dykkpumpen AL-KO DRAIN 7500 Classic eller dykkpumpen AL-KO DRAIN 10000 Comfort

...

Tekniske data

Varenr. 112821
EAN 4003718042689
Maks. transportlengde l/t 7000 LPH
Maks. transporthøyde (m) 6 M
Flat sug ned til (mm) 30 MM
Pumpehjul 1 trinn
Nettovekt (kg) 4.4 KG
Maks. partikkelstørrelse (mm) 30 MM
Mål høyde cm uten boks 30.8 CM
Mål bredde cm uten boks 15.2 CM
Bruttovekt (kg) 5.1 KG
Mål lengde cm uten boks 21.3 CM
Kabellengde (m) 10 M
Varemerke AL-KO
Kategori Easy

Motor

Motorytelse (W) 350 W

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (3.19MB)
CE-erklæringer Download (1.5MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.