Dykkpumpe AL-KO DRAIN 7500 Classic

Varenr. : 112822 Klar for levering
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Robust dykkpumpe for avløpsvann med 450 watt effekt
  • Spesiell impellerteknologi for ekstreme krav
  • Universal vinkeltilkobling og kombinippel inkludert
  • Automatisk avstengning med flottørbryter
  • Kornstørrelser opptil 30 mm, pumpytelse maks. 7.500 l/t, opp til 6m løftehøyde
  • Ikke godkjent for drikkevann

Kompakt og pålitelig AL-KO dykkpumpe for avløpsvannDRAIN 7500 Classic pumper takket være den store innsugningåpningen problemløst også vann med smusspartikler og svevepartikler, opp til 30 mm kornstørrelse.

 

Pumpe til urent vand DRAIN 7000 Classic

Avløpspumper settes inn når sterkt forurensede væsker skal fjernes, for eksempel etter voldsom flom, i forurensede dammer eller tanker eller når byggetomter skal lenses. Da må de også fjerne smusspartikler i tillegg til vann, dette er en betydelig økt belastning på materialet og motorens ytelse.

Takket være den spesielle fristrøm-impeller-geometrimodell mestrer DRAIN 7500 også sterkt forurenset vann med opptil 5 prosent av svevpartikler og kornstørrelser opptil 30 mm uten problemer. En vedlikeholdsfri motor, spesielt behandlet motoraksel fremstilt av rustfritt stål og glassfiberforsterket polypropylen hus er garanti for en lang levetid for AL-KO avløpspumper.

 

Tekniske detaljer for avløpsvannpumpe DRAIN 7500 Classic

Avløpsvannpumpen kan brukes mobil eller stasjonær for lensing, takket være praktisk, integrert bærehåndtak, den 10 m lange strømkabelen og den lave vekten på bare rundt 4,4 kg - også for rent vann. Med sine kompakte mål på 21,3 x 15,2 x 30,8 cm, det solide pumpehuset samt den slitesterke motoren er den også utmerket godt egnet som pumpe for regntønne. AL-KO dykkpumpe for avløpsvann DRAIN 7500 Classic takler også større forurensning i vannet, for dette er den ekstra store innsugningsåpningen hendig. Både rene og forurensede væsker blir pumpet ut raskt og sikkert med en kornstørrelse opp til 30 mm.

Med en spesialbehandlet motoraksel fremstilt av slitesterkt rustfritt stål, og glassfiberforsterket polypropylen hus, er denne praktiske hjelperen sikret en lang levetid. Med sin sterke effekt på 450 W, og pumpytelse opp til 7.500 l/t, kan ut- og ompumping utføres på kort tid. AL-KO dykkpumpe for avløpsvann DRAIN 7500 Classic er utstyrt med en flottørbryter, og takket være den automatiske nivåreguleringen starter den automatiske pumpeprosessen selvstendig. Den er utformet for nedsenking på dybder ned til maks. 5 m. Med løftehøyde opp til 6 m kan den også takle større dybder. Pumpens utgang har en størrelse på 1,25 tommer, som tilsvarer omtrent 41,9 mm. 90 ° vinkelkoblingen har en universal-kontakt, og med vedlagte kombinippel kan alle vanlige slangestørrelser tilkobles.

Merk: Dykkpumpen er ikke godkjent for drikkevann, bare for bruksvann under 35 ° C. Den er heller ikke egnet for bruk i saltvann, vann med aggressive kjemikalier eller sandholdig vann.

 

Kjøp AL-KO avløpsvannpumpe DRAIN 7500 Classic

Kjøp AL-KO avløpsvannnpumpe DRAIN 7500 Classic i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. AL-KO dykkpumpe er effektiv hjelp for drenering når vannet er forurenset.

Fortsatt på jakt etter alternativer? Hos oss vil du finne mange andre dykkpumper for avløpsvann med andre ytelsesnivåer. For eksempel, dykkpumpen AL-KO DRAIN 7000 Classic eller dykkpumpen for avløpsvann AL-KO DRAIN 10000 Comfort.

Fordelene dine

Lange driftstider

Lange driftstider

Vedlikeholdsfri motor, den spesialbehandlede motorakslen av rustfritt Inox-stål samt huset som er forsterket med polypropylen er garantier for en lang levetid til pumpene for urent vann fra AL-KO.

Partikkelstørrelse opp til 30 mm

Partikkelstørrelse opp til 30 mm

Takket være den store innsugingsåpningen pumper DRAIN -modellene vann med rusk og svevepartikler med opp til 30 mm partikkelstørrelse jevnt og problemfritt.

Opp til 12.000 l/t

Opp til 12.000 l/t

Avhengig av pumpen transporterer DRAIN - modellene mellom 7.000 l/t og 12.000 l/t ved en maksimal transporthøyde på 10 meter. Det spiller ingen rolle om vannet er rent eller urent.

Tekniske data

Maks. transportlengde l/t 7500 LPH
Maks. transporthøyde (m) 6 M
Motorytelse (W) 450 W
Flat sug ned til (mm) 30 MM
Pumpehjul 1 trinn
Nettovekt (kg) 4.4 KG
Maks. partikkelstørrelse (mm) 30 MM
Mål bredde cm uten boks 15.2 CM
Bruttovekt (kg) 5.4 KG
Mål høyde cm uten boks 30.8 CM
Mål lengde cm uten boks 21.3 CM
Dimensjonslengde boks cm 23 CM
Kabellengde (m) 10 M
Varemerke AL-KO
Kategori Easy
Instruksjoner for bruk Download (3.04MB)
CE-erklæringer Download (139.62KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.