Dykkpumpe AL-KO SUB 13000 DS Premium

Varenr. : 112829 Denne varen er ikke på lager.
Tilgjengelig på 02.07.2024
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Robust Premium dykkpumpe med kraftig 650 watt effekt
  • Takket være patentert stillbar pumpefot muliggjøres ekstrem flatsuging ned til ca 3 mm
  • Med integrert flottørbryter for minimalt plassbehov
  • Sterk pumpekapasitet: maks. 10.500 l/t, og maks. 8 m løftehøyde
  • Bekvem veksling mellom automatisk og manuell betjening

 

Med den fremragende AL-KO dykkpumpen SUB 13000 DS Premium blir tømming av svømmebassenget, sisternen brønnen, oversvømte kjellere og til og med trange sjakter den rene barnelek

 

Dykkpumpe for bruk til rent vann

Nesten til siste dråpe - dette kan være målet for denne klarvanns dykkpumpen: Takket være inntaksportene er det mulig å utføre rask pumping av store mengder vann, og den patenterte stillbare pumpefoten klarer flatsuging ned til ca. 3 mm. Det betyr at du etter utpumping uten større anstrengelser kan starte med rengjøring - dermed sparer du mye tid når du vil rengjøre et skittent svømmebasseng, en kjeller eller en sisterne.

En enestående funksjon: Med den integrerte nivåbryteren er SUB 13000 DS Premium ideell for bruk i trange sjakter. I tillegg kan du lett veksle mellom automatisk og manuell betjening. Koblingsnivåer kan hensiktsmessig justeres individuelt. Denne dykkpumpe tilhører overklassen i en serie av flatsugende klarvanns dreneringspumper: det er et tvers gjennom kvalitetsprodukt fra AL-KO, som tilbyr holdbarhet og sofistikert pumpeteknologi.

 

Tekniske data for dykkpumpen SUB 13000 DS Premium

Dykkpumpen kan anvendes for mobil eller stasjonær lensing, takket være det praktiske, innebygde bærehåndtaket, og lav vekt på kun ca. 6 kg. På grunn av sine kompakte dimensjoner på 22,7 x 19,0 x 31,0cm og pumpehuset av ekstremt slitesterk plast, samt holdbar pumpemotor, er den også ideelt egnet som pumpe for svømmebasseng eller regntønne.

Nivåbryteren kan justeres fritt, slik at vekslingspunktene for inn- og utkobling av pumpen enkelt og raskt kan justeres til forskjellige høyder. Med sin sterke effekt på 650 W, og pumpytelse opp til 10.500 l/t, kan ut- og ompumping utføres på kort tid. Klarvanns dykkpumpe SUB 13000 Comfort er utstyrt med en flottørbryter og takket være den automatiske nivåreguleringen, starter pumpeprosessen automatisk. Det gir også enkel veksling mellom automatisk og manuell kontinuerlig drift. Den er utformet for nedsenking på dybder ned til maks. 5 m. Med løftehøyde opp til 8 m kan den også takle større dybder. Pumpens utgang har en størrelse på 1,25 tomme, som tilsvarer omtrent 41,9 mm. 90 ° vinkelkobling har en universalkontakt og en kombinippel, slik at alle vanlige slangestørrelser kan tilkobles.

Merk: kun egnet til bruksvann og klorvann (svømmebasseng-vann) under 35 ° C. Den er heller ikke egnet for bruk i saltvann, vann med aggressive kjemikalier eller sandholdig vann.

 

Kjøp AL-KO klarvanns dykkpumpe SUB 13000 DS Premium

Kjøp AL-KO klarvanns dykkpumpe SUB 13000 DS Premium i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. AL-KO dykkpumpe er en hjelper i en klasse for seg til lensing av trange sjakter, regntønner, sisterner, dammer eller bassenger.

Fortsatt på jakt etter alternativer? Du vil finne mange andre klarvanns dykkpumper med lavere ytelsesnivåer, for eksempel klarvanns dykkpumpe AL-KO SUB 6500 Classic, eller med høyere ytelse, for eksempel klarvanns dykkpumpe AL-KO SUB 12000 DS Comfort.

...

Tekniske data

Varenr. 112829
EAN 4003718042764
Maks. transportlengde l/t 10500 LPH
Maks. transporthøyde (m) 8 M
Flat sug ned til (mm) 3 MM
Pumpehjul 1 trinn
Nettovekt (kg) 6 KG
Maks. partikkelstørrelse (mm) 2 MM
Mål høyde cm uten boks 31 CM
Mål bredde cm uten boks 19 CM
Mål lengde cm uten boks 22.7 CM
Kabellengde (m) 10 M
Varemerke AL-KO
Kategori Premium

Motor

Motorytelse (W) 650 W

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (4.26MB)
CE-erklæringer Download (1.5MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.