Dykkpumpe AL-KO SUB 6500 Classic

Artikkelnummer: 112820 Klar for levering
inkl. 25% mva, plus levering
  • Robust klarvanns dykkpumpe med 250 watt effekt
  • Flatsuging av vann ned til ca. 25 mm er mulig
  • Med flottørbryter - begynner pumpingen automatisk
  • Sterk pumpekapasitet: maks. 6500 l / h, maks. 6 m løftehøyde
  • 10 m kabel inkludert
  • Ikke godkjent for drikkevann

Ofte kjøpt sammen ...

714,00 kr  *
Dette produktet
629,00 kr  *
På lager

Totalpris for alle produkter

1 343,00 kr  *

 

Med AL-KO dykkpumpe SUB 6500 Classic, er drenering av bassenget, sisternen, brønnen eller oversvømte kjellere ikke lenger et problem.

 

Dykkpumpe for bruk til rent vann

Oppdag våre klarvanns dykkpumper i all sin fleksibilitet og til rimelige priser: Takket være inntaksportene er både rask pumping av store mengder vann, og flatesuging ned til 25 mm mulig. Det betyr at du etter utpumping uten større anstrengelser kan starte med rengjøring - dermed sparer du mye tid når du vil rengjøre et skittent svømmebasseng, en kjeller eller en sisterne.

Dykkpumpen Sub 6500 Classic er en rimelig introduksjon til en serie av lensepumper: I tillegg til typiske anvendelser, slik som i bassenger, eller i regntønner, kan den også brukes for å pumpe ut av vaskerom eller kjellere og for lensing av dreneringskummer og lensesjakter. Det er et tvers gjennom kvalitetsprodukt fra AL-KO, som tilbyr holdbarhet og sofistikert pumpeteknologi - og allikevel til rimelig pris.

 

Tekniske data for dykkpumpen SUB 6500 Classic

Dykkpumpen kan anvendes for mobil eller stasjonær lensing, takket være det praktiske, innebygde bærehåndtaket, og lav vekt på kun ca. 4 kg. På grunn av sine kompakte dimensjoner på 21,3 x 15,0 x 27,4 cm og pumpehuset av ekstremt slitesterk plast, samt holdbar pumpemotor, er den også ideelt egnet som pumpe for svømmebasseng eller regntønne.

Nivåbryteren kan justeres fritt, slik at vekslingspunktene for inn- og utkobling av pumpen enkelt og raskt kan justeres til forskjellige høyder. Med sin sterke effekt på 250 W, og pumpytelse opp til 6500 l/t, kan ut- og ompumping utføres på kort tid. Klarvanns dykkpumpe SUB 6500 Classic er utstyrt med en flottørbryter og takket være den automatiske nivåreguleringen, starter pumpeprosessen automatisk. Den er utformet for nedsenking på dybder opp til maks. 5 m. Pumpens utgang har en størrelse på 1,25 tomme, som tilsvarer omtrent 41,9 mm. 90 ° vinkelkobling har en universalkontakt og en kombinippel, slik at alle vanlige slangestørrelser kan tilkobles.

Merk: Dykkpumpen er ikke godkjent for drikkevann, bare for bruksvann og klorvann (svømmebasseng-vann) under 35 ° C. Den er heller ikke egnet for bruk i saltvann, vann med aggressive kjemikalier eller sandholdig vann.

 

Kjøp AL-KO klarvanns dykkpumpe SUB 6500 Classic

Kjøp AL-KO klarvanns dykkpumpe Jet 6500 Classic lettvint i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. AL-KO dykkpumpe er en effektiv hjelp til lensing av regntønner, sisterner, dammer eller svømmebassenger.

Fortsatt på jakt etter alternativer? Det finnes en rekke andre klarvanns dykkpumper med høyere effektnivåer, slik som klarvanns dykkpumpe AL-KO SUB 10000 DS Comfort eller klarvanns dykkpumpe AL-KO SUB 12000 DS Comfort.

Tekniske data

Maks transportmengde m/0m(l/t) 0.0
Nettovekt (kg) 4.0
Flat sug ned til (mm) 25.0
Bruttovekt (kg) 4.7
Kabellengde (m) 10.0
Maks. transporthøyde (m) 6.0
Maks. nedsenkingsdybde (m) 5.0
Maks. partikkelstørrelse (mm) 5.0
Motorytelse (W) 250.0
Maks. trykk (bar) 0.6
Maks. transportlengde l/t 0.0
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.