Dykpumpe AL-KO TWIN 11000 Premium

Varenr. : 112830 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Avløpsvann- og klarvannspumpe i ett r/li>
  • Lett å justere pumpefoten for omstilling fra avløpsvann til rent vann
  • Patentert kombidrivhjul for ekstreme krav
  • Optimal rustbeskyttelse og utførelse i rustfrittstål sørger for lang levetid
  • Kornstørrelser opptil 20 mm, pumpytelse maks. 13.500 l/ t, opp til 10 m løftehøyde

 

Hendig, robust, multi-funksjonell Premium Combi dykkpumpe. Den kombinerer fordelene med pumpe for avløpsvann og rent vann i en dykkpumpe.

 

To vannpumper i en: den universelle dykkpumpen TWIN 11000 Premium

Der to forskjellige pumper var nødvendig tidligere, klarer det seg i dag med Combi-dykkpumpen AL-KO TWIN 11000 Premium. Denne vannpumpen er en sann universell dykkpumpe, som kan brukes utrolig fleksibelt: pumpe ut og vekk forurenset væske, for eksempel ved flom eller på byggetomter, eller for bruk til rent vann som vannpumpe fra dammer, regntønner eller også i svømmebassenger. Takket være det patenterte TWIN-Kombi-systemet, kan du på allsidig måte flatsuge ned til 8 mm. Den pålitelige allrounderen begeistrer også ved flere tilbehørsdeler som 10 m kabel, universalkobling og termisk beskyttelse, så vel som ekstremt høy kvalitet i utførelsen.

 

Tekniske detaljer for Combi Universal dykkpumpe TWIN 11000 Premium

Den mulitfunksjonelle Combi-dykkpumpe kan brukes mobil eller stasjonær for vannpumping, takket være det praktiske innebygde bærehåndtaket og den 10 m lange strømkabelen, samt en vekt på kun ca 7,2 kg. Med sine kompakte dimensjoner på 29,2 x 19,1 x 4,4 cm 3, robuste drivaksler av rustfritt stål, permanent smørende og forseglede kulelagre, solide 3-lags pakninger og det stabile pumpehuset, er dette en meget holdbar og pålitelig universal -pumpe. Den klarer også godt større forurensninger i vannet, dette sørger de ekstra store innsugningsåpningene for. Både rene og forurensede væsker blir pumpet ut raskt og sikkert med en kornstørrelse opp til 20 mm.

Med sin sterke effekt på 850 W, og pumpytelse opp til 13.500 l/t, kan ut- og ompumping utføres på kort tid. AL-KO Combi Universal dykkpumpe TWIN 11000 Premium er utstyrt med en flottørbryter. Den er utformet for nedsenking på dybder ned til maks. 7 m. Med pumpehøyde til 10 meter, er den lett å håndtere, selv på store dyp. Pumpens utgang har en størrelse på 1,5 tommer, som tilsvarer omtrent 47,8 mm. Den 90 ° vinkelkoblingen har en universal-kontakt, og med vedlagte kombinippel kan alle vanlige slangestørrelser tilkobles.

Merk: Kun egnet til bruksvann under 35 ° C. Likeledes er den ikke egnet til bruk i saltvann, vann med sterke kjemikalier eller sandholdig vann .

 

Kjøp AL-KO Combi Universal dykkpumpe TWIN 11000 Premium

Kjøp AL-KO Combi Universal dykkpumpe TWIN 11000 Premium i vår nettbutikk eller finn en forhandler nær deg. AL-KO dykkpumpe er en meget fleksibel hjelp til drenering og forener alle fordelene med en pumpe for forurenset vann og flatsugende klarvannspumpe i en enhet.

Fortsatt på jakt etter alternativer? Hos oss får du også den enda kraftigere Combi-dykkpumpen AL-KO TWIN 14000 Premium. I tillegg kan du få en rekke dykkpumper for mangfoldig innsats.

...

Tekniske data

Varenr. 112830
EAN 4003718042771
Maks. transportlengde l/t 13500 LPH
Maks. transporthøyde (m) 10 M
Flat sug ned til (mm) 8 MM
Pumpehjul 1 trinn
Nettovekt (kg) 7.2 KG
Maks. partikkelstørrelse (mm) 20 MM
Mål lengde cm uten boks 25.3 CM
Mål høyde cm uten boks 31.7 CM
Mål bredde cm uten boks 19.3 CM
Bruttovekt (kg) 8.2 KG
Dimensjonslengde boks cm 27 CM
Kabellengde (m) 10 M
Kategori Premium
Varemerke AL-KO
Motorytelse (W) 850 W

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.