Dypbrønnspumpe AL-KO TBP 6000/7

Artikkelnummer: 113470 Bare noen få på lager
inkl. 25% mva, plus levering
  • Ideell for å pumpe vann fra dype brønner og sjakter
  • Meget liten diameter på bare 10 cm for trange borehull
  • 7-trinns pumpehjul for store pumpytelse ved høyt trykk
  • Pumpehus av rustfritt stål gir en lang og sikker drift under vann
  • Inkludert filtersil av rustfritt stål, bred monteringsfot, 15 m strømkabel og utladningstau
  • Ikke godkjent for drikkevann

 Denne dypbrønnspumpen er spesialist på ekstreme dybder og trange sjakter, til en rimelig pris.

 

AL-KO dypbrønnspumpe TBP 6000/7 : Spesialisert for trange forhold

Med en ytre diameter på bare 10 cm er denne dypbrønnspumpen utmerket godt egnet for dype, smale borehull, fontener og pumpesjakter, og for tilførsel av vann til husbruk, drift av sprinklere og til og med flere vanningsanlegg - AL-KO dypbrønnspumper kombinerer fordelene med dykk- og trykkpumper i en enhet og gjør det mulig å pumpe vann der det ikke kan arbeides normalt med dykkpumper. Med AL-KO Dypbrønnspumpe kan du endelig vanne dine tørste planter direkte fra en brønn. Den spesielle fordelen ved TBP 6000/7 er den meget store strømningshastigheten ved et konstant høyt trykk.

 

Tekniske detaljer for AL-KO dypbrønnspumpe TBP 6000/7

Dypbrønnspumpen TBP 6000/7 er utstyrt med mye tilbehør. Leveransen inneholder 15 m strømkabel og 15 m utladningstau. Den brede monteringsfoten kan brukes for drift i sisterner, noe som bevirker at oppsug av sand og skitt er betydelig redusert ved øket stand. Huset av rustfritt stål og vedlikeholdsfrie komponenter garanterer en jevn drift av pumpen under vann. Motorakselen er også laget av rustfritt stål, det sikrer en spesielt lang levetid.

Med sin kraftige 1000 W motor, kan det 7-trinns pumpehjul oppnå en pumpytelse opp til 6.000 l/t, og et trykk opptil 5,5 bar, dermed kan vannpumpingen gjøres unna på kort tid. Den er beregnet for nedsenking på dybder til 10 m og med en løftehøyde opp til 55 m. Ved pumpeutløpet kan en 1-tommers slange kan (33,3 mm) lett kobles til.
Merk: Dykkpumpen er ikke godkjent for drikkevann, bare for bruksvann under 35 ° C. Den er heller ikke egnet for bruk i saltvann, vann med aggressive kjemikalier eller sandholdig vann.

 

Kjøp AL-KO dypbrønnspumpe TBP 6000/7

Kjøp AL-KO dypbrønnspumpe TBP 6000/7 i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. AL-KO dykkpumpe er effektiv hjelp til drenering og uttak av vann fra brønner, sjakter, eller for drift av vanningsanlegg.

Fortsatt på jakt etter alternativer? Hos oss finnes flere dykk-trykkpumper for enklere anvendelser slik som AL-KO DIVE 5500/3 eller dykk-trykkpumpe AL-KO DIVE 6300/4.

.

Tekniske data

Maks. nedsenkingsdybde (m) 10.0
Pumpehjul 7 trinn
Tilbehør inkludert ABLASSSEIL, AUFSTECKBARER FUß
Kabellengde (m) 15.0
Motorytelse (W) 1000.0
Maks. trykk (bar) 5.5
Varemerke AL-KO
Maks. partikkelstørrelse (mm) 0.5
Diameter trykkledning G1 1/4" (41,9 mm)
Maks. transporthøyde (m) 55.0
Maks. transportlengde l/t 0.0
Kategori Premium
Nettovekt (kg) 11.0
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.