Trykk-/dypbrønnpumpe Dive 5500/3

Varenr. : 113036
OxSaleableIsNotOne,0,PriceEqualOrSmallerZero inkl. 25% mva, pluss Frakt
  • 3-trinns pumpehjul: høy pumpytelse opp til 5.500 l/t, maks. 30 m løftehøyde
  • Motoraksel av rustfritt stål for lang levetid
  • 4-lags pakningssystem ved høyt trykk
  • dykk- og trykkpumpe i en enhet
  • Vedlikeholdsfri motor med termisk beskyttelsesbryter
  • Ikke godkjent for drikkevann

 

Denne dykk-trykkpumpen kombinerer fordelene med trykkpumpe og dykkpumpe, det vil si høy strømningshastighet ved et konstant høyt trykk.

 

AL-KO dykk-trykkpumpe Dive 5500/3: to-i-ett vannpumpe

Pumpe ut og om fra beholdere, (brukt-)vann fra brønner / sjakter/ andre vannbeholdere, drift av sprinkler, tilførsel til komplekse vanningsanlegg, til automatisk husbruksvanntilførsel i forbindelse med en Hydrokontroll - Al-KO dykkpumper kombinerer fordelene av trykk- og dykkpumper i én enhet.

Med AL-KO dykk-trykkpumpe Dive 5500/3, kan du endelig vanne dine tørste planter med vann direkte fra en brønn eller en sisterne. Den spesielle fordelen ved denne dykk-trykkpumpen er den store pumpytelse ved et konstant høyt trykk. Takket være det 3-trinns pumpehjul er den i stand til å gi meget høy pumpytelse opp til 5.500 l/t og 30 m løft. På grunn av den enorme kraften og ytelsen kan du med denne forsyne flere vanningsanlegg samtidig. Ved pumpeutløpet, kan en 1-tommers slange (33,3 mm) koples til.

 

Tekniske detaljer AL-KO dykk-trykkpumpe Dive 5500/3

Dykk-trykkpumpe 5500/3 Dive kan brukes både mobil og stasjonær, til vanning og drenering, takket være det praktiske innebygde bærehåndtaket og den 10 m lange strømkabelen, samt vekten på bare 9,5 kg. Korrosjonsbestandige materialer som rustfritt stål og vedlikeholdsfrie komponenter garanterer en jevn drift av pumpen. Det unike firelags pakningssystemet som består av en keramisk aksial-pakning ved høytrykk og en trippel-aksialpakning på motoren, sørger for å beskytte drivenhet og elektronikk effektivt mot vanninntrengning. Dette er også viktig fordi AL-KO dykk-trykkpumpe Dive 5500/3 ikke er koblet som en vanlig trykkpumpe over bakken, men virker direkte i vannet. AL-KO dykk-trykkpumpe Dive 5500/3s innløp er også utstyrt med en sikt av rustfritt stål, for å beskytte pumpens indre mot tilsmussing. Motorakselen er også laget av rustfritt stål, det sikrer en spesielt lang levetid.

Med sin sterke 800 W motor, og det 3-trinns pumpehjul kan man oppnå en pumpytelse opp til 5.500 l/t, og dermed blir pumpingen utført på kortest mulig tid. Den er designet for nedsenking på dybder ned til maks. 7 m, og med en løftehøyde opp til 30 m. Maksimal korndiameter 0,5 mm, Ved pumpeutløpet kan en 1-tommers slange (33,3 mm) lett kobles til.

Merk: Dykkpumpen er ikke godkjent for drikkevann, bare for bruksvann under 35 ° C. Likeledes er den ikke egnet for bruk i saltvann, vann med aggressive kjemikalier eller sandholdig vann .

 

Kjøp AL-KO dykk-trykkpumpe Dive 5500/3

Kjøp AL-KO dykk-trykkpumpe Dive 5500/3 enkelt i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. AL-KO dykkpumpe er effektiv hjelp til drenering og uttak av vann fra brønner, sjakter, eller for drift av vanningsanlegg.

Fortsatt på jakt etter alternativer? Hos oss finner du flere dykkpumper, slik som AL-KO DIVE 6300/4 eller dypbrønnspumpen AL-KO TBP 6000/7 spesielt for dype og trange borehull, fontener og pumpesjakter.

Fordelene dine

Fleksibel bruk

Fleksibel bruk

Fra driften av en enkel vannspreder via forsyningen av komplekse vanningssystemer, helt frem til automatisk husvannforsyning i forbindelse med en hydrokontroll - AL‑KO dykk-trykkpumper forener alle fordeler til hage- og dykkpumper i en pumpe.

To i en

To i en

Dykkpumper forener alle fordeler til hage- og dykkpumper i en pumpe og transporterer ved konstant høyt trykk opptil 6.300 liter i timen.

Høyt trykk

Høyt trykk

Takket være det kraftige flertrinns pumpeverket transporterer dykktrykkpumpene vannet med høyt trykk i høyden, og er dermed også ideelt egnet til bruk for flere vanningssystemer.

Robust og pålitelig

Robust og pålitelig

Korrosionsfrie materialer som rustfritt stål og vedligeholdelsesfrie komponenter garanterer en gnidningsfri drift. Det smarte 4-trinns pakningssystemet består av en keramisk tettning på høytrykkssiden og en tredelt akseltettning ved motoren beskytter drev og elektronikk effektivt mod indtrengende vann.

Tekniske data

Motorytelse (W) 800 W
Varemerke AL-KO
Maks. transporthøyde (m) 30 M
Maks. transportlengde l/t 5500 LPH
Pumpehjul 3 trinn
Diameter trykkledning G 1" (33,3 mm)
Kategori Premium
Mål lengde cm uten boks 17.9 CM
Mål høyde cm uten boks 39.1 CM
Mål bredde cm uten boks 17.9 CM
Nettovekt (kg) 9.5 KG
Maks. nedsenkingsdybde (m) 7 M
Maks. partikkelstørrelse (mm) 0.5 MM
Maks transportvolum m/30m(l/t) 5500
Kabellengde (m) 10 M
Maks. trykk (bar) 3 BAR
Instruksjoner for bruk Download (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.