God Jul og Godt Nyttår! Vi holder stengt mellom jul og nyttår og er tilbake mandag 2. januar kl. 9.

Trykk-/dypbrønnpumpe Dive 6300/4

Varenr. : 113037
NoStockAndUnderStockNotAloowed,MaterialStatusG7,OxSaleableIsNotOne,0 inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • 4-trinns pumpehjul for meget høy strømningshastighet opp til 6.300 l/t, maks. 40 m løftehøyde
  • Motoraksel av rustfritt stål for lang levetid
  • 4-lags pakningssystem ved høyt trykk
  • Dykk-trykkpumpe i en enhet
  • Vedlikeholdsfri motor med termisk beskyttelsesbryter
  • Ikke godkjent for drikkevann

 

Denne dykk-trykkpumpen kombinerer fordelene med trykkpumpe og dykkpumpe, det vil si høy pumpytelse ved et konstant høyt trykk.

 

AL-KO dykk-trykkpumpe Dive 6300/4: to-i-ett-vannpumpen med meget høy strømningshastighet

Pumpe ut og om fra beholdere, (brukt-)vann fra brønner / sjakter/ andre vannbeholdere, drift av sprinkler, tilførsel til komplekse vanningsanlegg, til automatisk husbruksvanntilførsel i forbindelse med en Hydrokontroll - Al-KO dykkpumper kombinerer fordelene av trykk- og dykkpumper i én enhet.

Med AL-KO dykk-trykkpumpe Dive 6300/4, kan du endelig vanne dine tørste planter med vann direkte fra en brønn eller en sisterne. Den spesielle fordelen ved denne pumpen er den store pumpytelse ved et konstant høyt trykk.

 

Tekniske detaljer AL-KO dykk-trykkpumpe Dive 6300/4

Dykk-trykkpumpen Dive 6300/4 kan brukes mobil eller stasjonær for drenering takket være praktisk innebygd bærehåndtak og den 10 m lange strømkabelen, samt vekten på bare ca. 10 kg. Korrosjonsbestandige materialer som rustfritt stål og vedlikeholdsfrie komponenter garanterer en jevn drift av pumpen. Det unike firelags pakningssystemet som består av en keramisk aksial-pakning ved høytrykk og en trippel-aksialpakning på motoren, sørger for å beskytte drivenhet og elektronikk effektivt mot vanninntrengning. Dette er også viktig fordi AL-KO dykk-trykkpumpe Dive 6300/4 ikke er koblet som en vanlig trykkpumpe over bakken, men virker direkte i vannet. AL-KO dykk-trykkpumpe 6300/4 Dives innløp er også utstyrt med en sikt av rustfritt stål, for å beskytte pumpens indre mot tilsmussing. Motorakselen er også laget av rustfritt stål, det sikrer en spesielt lang levetid.

Med sin kraftige 1000 W motor, kan det 4-trinns pumpehjul oppnå en pumpytelse opp til 6.300 l/t, og vannpumpingen kan gjøres unna på kort tid. Den er designet for nedsenking på dybder ned til maks. 7 m, og med en løftehøyde opp til 40 m. Maksimal korndiameter 0,5 mm, Ved pumpeutløpet kan en 1-tommers slange (33,3 mm) lett kobles til.

Merk: Dykkpumpen er ikke godkjent for drikkevann, bare for bruksvann under 35 ° C. Den er heller ikke egnet for bruk i saltvann, vann med aggressive kjemikalier eller sandholdig vann.

 

Kjøp AL-KO dykk-trykkpumpe Dive 6300/4

Kjøp AL-KO dykk-trykkpumpe Dive 6300/4 i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. AL-KO dykkpumpe er effektiv hjelp til drenering og uttak av vann fra brønner, sjakter, eller for drift av vanningsanlegg.

Fortsatt på jakt etter alternativer? Hos oss finner du flere dykk-trykkpumper, slik som AL-KO DIVE 5500/3 eller dypbrønnspumpen AL-KO TBP 6000/7 spesielt for dype og trange borehull, fontener og pumpesjakter.

Fordelene dine

Fleksibel bruk

Fleksibel bruk

Fra driften av en enkel vannspreder via forsyningen av komplekse vanningssystemer, helt frem til automatisk husvannforsyning i forbindelse med en hydrokontroll - AL‑KO dykk-trykkpumper forener alle fordeler til hage- og dykkpumper i en pumpe.

To i en

To i en

Dykkpumper forener alle fordeler til hage- og dykkpumper i en pumpe og transporterer ved konstant høyt trykk opptil 6.300 liter i timen.

Høyt trykk

Høyt trykk

Takket være det kraftige flertrinns pumpeverket transporterer dykktrykkpumpene vannet med høyt trykk i høyden, og er dermed også ideelt egnet til bruk for flere vanningssystemer.

Robust og pålitelig

Robust og pålitelig

Korrosionsfrie materialer som rustfritt stål og vedligeholdelsesfrie komponenter garanterer en gnidningsfri drift. Det smarte 4-trinns pakningssystemet består av en keramisk tettning på høytrykkssiden og en tredelt akseltettning ved motoren beskytter drev og elektronikk effektivt mod indtrengende vann.

Tekniske data

Varemerke AL-KO
Motorytelse (W) 1000 W
Maks. transporthøyde (m) 40 M
Maks. transportlengde l/t 6300 LPH
Pumpehjul 4 trinn
Diameter trykkledning G 1" (33,3 mm)
Kategori Premium
Mål høyde cm uten boks 41.6 CM
Mål bredde cm uten boks 17.9 CM
Maks. trykk (bar) 4 BAR
Mål lengde cm uten boks 17.9 CM
Maks. partikkelstørrelse (mm) 0.5 MM
Maks transportvolum m/40m(l/t) 6300 LPH
Kabellengde (m) 10 M
Nettovekt (kg) 8.2 KG
Maks. nedsenkingsdybde (m) 7 M
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.