Husvannverk AL-KO HW 3000 Inox Classic

Artikkelnummer: 112846 Klar for levering
inkl. 25% mva, plus levering
  • Husvannverk, enkelt at installere – selvsugende
  • Klar til brug med komplett utstyr inkludert trykkmåler, trykkbryter og tilkoblingskabel
  • Holdbar med vedlikeholdsfri, robust motor med termisk overbelastningsbeskyttelse
  • Små plassbehov på grund af plassbesparende og kompakt design
  • Pumpehus i rustfritt stål
  • Ikke godkjent for drikkevann

AL-KO husvannverk HW 3000 Inox Classic bidrar til effektiv og allsidig brug af regn- eller brønnvann i hjemmet og hagen.

 

Husvannverk AL-KO HW 3000 INOX Classic

Som i tidligere tider bruger man fremdeles brønnvann til drikkevann her til lands. Pålitelig brug af regnvann/brønnvann er enklere enn noensinne takket være AL-KO. Med vårt husvannverk kan du stole på at haven din blir vannet på en pålitelig måte, til og med bruges til toalettspyling, vaskemaskiner, vask og dusj, på grund af sin intelligente elektronikk, den holdbare pumpemekanismen og trykkvannstanken med 17 liter mellomlagring. AL-KO Husvannverk HW 3000 Inox Classic er vår lavpris inngangsmodell med pumpehode i rustfritt stål som tilbyr automatisk vannforsyning.

 

Tekniske detaljer om husvannverk AL-KO HW 3000 INOX Classic

På grund af leveringshøjde på opptil 35 meter og en maksimal opptakshøjde på opptil 8 meter ved et trykk på 3,5 bar, kan husvannverket bruges på variabelt vis. Om du henter vannet fra et reservoar over bakken, en regntønne eller en dyp brønn – pumpen er straks klar til innsats med en strømningshastighet opp til 3100 l/t og overbeviser i enhver situasjon. Takket være det konstante presset kan AL-KO husvannverk med sin kraftige 1-trinns 650-watts motor bruges pålitelig og fleksibelt.

Husvannverket har høy effekt og arbeider pålitelig og energibesparende. Permanent installert i huset eller kjelleren leverer AL-KO husvannverk HW 3000 Inox Classic ikke bare et konstant trykk, det slår seg også automatisk på etter at vannet har vært borte. Det er også veldig stillegående, med et maksimalt støynivå på 76 desibel.

Det effektive opptakssystemet for AL-KO husvannverk sikrer at vannet blir hurtig transportert  gjennom vannslangen selv over lange avstander. Dermed er pumpen klar til brug i løpet af kort tid. Tilkoblingene for slanger er den vanlige standardstørrelsen på 1 tomme, slik at selv eksisterende vanningsanlegg lett kan kombineres med AL-KO husvannverk.

Merk: Husvannverket er ikke godkjent for drikkevann, kun for brugsvann.

 

Kjøp AL-KO husvannverk HW 3000 Inox Classic

Kjøp AL-KO husvannverk HW 3000 Inox Classic enkelt i vår nettbutikk, eller finn en forhandler i ditt område. AL-KO Husvannverk er den perfekte modellen for at tre inn i en verden af automatisert vannforsyning med ekspansjonstank.

Fortsatt på jakt etter alternativer? Hos oss finner du ytterligere husvannverk med andre utstyrsfunksjoner, som husvannverk AL-KO HW 3000 Classic eller husvannverk AL-KO HW 3500 Inox Classic. 

.

Tekniske data

Varemerke AL-KO
Trykkbeholdervolum (l) 17.0
Maks. transporthøyde (m) 35.0
Diameter trykkledning G 1" (33,3 mm)
Tørrløpsbeskyttelse Nei
Filternøkkel Nei
Maks. transportlengde l/t 0.0
Kategori Easy
Starttrykk (bar) 1.5
Maks. trykk (bar) 2.8
Diameter sugelinje G 1" (33,3 mm)
Maks. sugehøyde (m) 8.0
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 74.0
Motorytelse (W) 650.0
Bruttovekt (kg) 13.3
Manometer Manometer
Filter Nei
Nettovekt (kg) 10.8
Pumpehjul 1 trinn
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 76.0
Maks transportvolum m/35m(l/t) 0.0
Stopptrykk (bar) 2.8
Trykkbryter Mekanisk
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)
Download 1 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.