Husvannverk AL-KO HW 3600

Varenr. : 113798 Bare noen få på lager
Kontakt oss for forventet leveringsdato
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Kraftig husholdningsvannverk
  • Automatisk start / stopp-funksjon
  • Vann uten skitt takket være XXL-filter
  • Pumper opptil 3.600 liter per time.
  • Innovativ design

AL-KO HW 3600 bidrar til effektiv og allsidig bruk av regn- eller brønnvann i hjemmet og hagen.

Husvannverk AL-KO HW 3600

Pålitelig bruk af regnvann/brønnvann er enklere enn noensinne takket være AL-KO husvannverk. Med vårt husvannverk kan du stole på at hagen din blir vannet på en pålitelig måte, kan til og med brukes til toalettspyling, vaskemaskiner, vask og dusj, takket være sin intelligente elektronikk, den holdbare pumpemekanismen og trykkvannstanken med 17 liter oppbevaring. AL-KO HW 3600 er en av vår modeller som tilbyr automatisk vannforsyning.

Tekniske data for AL-KO HW 3600

På grunn av transporthøyden på opptil 38 meter og en maksimal opptakshøyde på opptil 8 meter ved et trykk på 3,8 bar, kan husvannverket brukes til mange oppgaver. Om du henter vannet fra et reservoar over bakken, en regntønne eller en dyp brønn – pumpen er straks klar til innsats med en strømningshastighet opp til 3.600 l/t og overbeviser i enhver situasjon.

Takket være det konstante trykket kan AL-KO husvannverk med sin kraftige 1-trinns 850 W motor, brukes pålitelig og fleksibelt. Permanent installert i huset eller kjelleren leverer AL-KO HW 3600 ikke bare et konstant trykk, det slår seg også automatisk på etter at vannet har vært borte. Det effektive opptakssystemet for AL-KO Husvannverk sikrer at vannet blir hurtig transportert gjennom vannslangen selv over lange avstander. Dermed er pumpen klar til bruk i løpet af kort tid.

 

Kjøp AL-KO HW 3600 eller en av våre andre modeller

Kjøp AL-KO HW 3600 enkelt i vår nettbutikk, eller finn en forhandler i ditt område. AL-KO Husvannverk er den perfekte modellen for at gå inni en verden af automatisert vannforsyning.
Hvis du er ute etter et husholdnings vannverk med mulighet for et transportvolum på 4.000 l/t, anbefaler vi AL-KO HW 4000 FCS Comfort.

.

...

Tekniske data

Varenr. 113798
EAN 4003718060829
Maks. transportlengde l/t 3600 LPH
Maks. transporthøyde (m) 38 M
Maks. sugehøyde (m) 8 M
Maks. trykk (bar) 3.8 BAR
Pumpehjul 1 trinn
Tørrløpsbeskyttelse Nei
Nettovekt (kg) 12.6 KG
Starttrykk (bar) 1 BAR
Stopptrykk (bar) 2.8 BAR
Trykkbeholdervolum (l) 17 L
Mål høyde cm uten boks 52.9 CM
Mål bredde cm uten boks 18.6 CM
Mål lengde cm uten boks 42.55 CM
Filter Ja
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 76
Kabellengde (m) 1 M
Varemerke AL-KO
Kategori Easy

Motor

Motorytelse (W) 850 W

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (3.73MB)
CE-erklæringer Download (1.5MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.