Husvannverk AL-KO HW 5000 FMS Premium

Varenr. : 112851 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Høy trykkytelse –  takket være Eco-Modes økonomiske drift
  • Klar til brug med komplett utstyr inkludert trykkmåler, trykkbryter og tilkoblingskabel
  • Holdbar med vedlikeholdsfri, robust motor med termisk overbelastningsbeskyttelse
  • Små plassbehov på grund af plassbesparende og kompakt design
  • Alle vannførende deler er laget af oksidasjons- og korrosjonsbestandig materiale
  • Ikke godkjent for drikkevann

Husvannverket passer best for pumping af regnvann fra brønner og sisterner, for vannforsyning i huset, gårdsplassen og haven og for at øke trykket i eksisterende vannett.

 

Husvannverk HW 5000 FMS Premium: Testet og betegnet som "svært godt"

AL-KO HW 5000 FMS Premium er et apparat i øverste klasse: Det har derfor fått den sværte gode karakteren 1,4 i fagbladet Heimwerker Praxis (utgave 1/2013) sin test. Man roste fremfor alt den førsteklasses utførelsen, opprakskraften og transporten af brugsvann og den raske vanntrykksoppbyggingen. I testen verdsatte man også brugervennligheten og muligheten til intuitivt at foreta individuelle innstillinger på skjermen. Dermed står du igjen med dette husvannverket af ypperste kvalitet, der du over tid kan anvende brugsvann på en miljøvennlig måte i haven og husholdningen.

 

Tekniske detaljer for AL-KO HW 5000 FMS Premium:

På grund af leveringshøjde på opptil 38 meter og en maksimal opptakshøjde på opptil 8 meter ved et trykk på 3,8 bar, kan husvannverket bruges på variabelt vis. Om du henter vannet fra et reservoar over bakken, en regntønne eller en dyp brønn – pumpen er straks klar til innsats med en strømningshastighet på opptil 4500 l/t og overbeviser i enhver situasjon. Takket være det konstante presset kan AL-KO husvannverk med sin kraftige 1-trinns 850-watts motor bruges pålitelig og fleksibelt. Det patenterte, enkle at rengjøre integrerte XXL-forfilteret beskytter mot forurensning inne i pumpen.

Forfilterhuset kan løsnes raskt og enkelt med den vedlagte filternøkkelen. Slik sparer du tid ved vedlikeholdet og pumpen holdes funksjonsdyktig og arbeider pålitelig.

Husvannverket oppnår en svært høy effekt, har en patentert elektronisk kjelertrykkovervåking og fungerer effektivt og energibesparende. Strømningsmålesystemet måler til enhver tid strømningshastigheten, og den integrerte tørrbeskyttelsen sikrer lang levetid. Skulle vannet utebli slår pumpen seg af umiddelbart – så pumpen ikke går varm. Permanent installert i huset eller kjelleren leverer AL-KO HW 5000 Premium ikke bare et konstant trykk, det slår seg også automatisk på når etter at vannet har vært borte. Det er også svært stillegående med et maksimalt lydnivå på 81 desibel.

Tilkoblingene for slanger er den vanlige standardstørrelsen på 1 tomme, slik at selv eksisterende vanningsanlegg lett kan kombineres med AL-KO husvannverk.

Merk: Husvannverket er ikke godkjent for drikkevann, kun for brugsvann.

 

Kjøp AL-KO HW 5000 FMS Premium

Kjøp AL-KO HW 5000 FMS Premium enkelt i vår nettbutikk, eller finn en forhandler i ditt område. AL-KO Husvannverk gir topp utstyrt automatisert vannforsyning.

Fortsatt på jakt etter alternativer? Hos oss finner du ytterligere Premium-husvannverk med andre utstyrsfunksjoner som husvannverk AL-KO HW 6000 FMS Premium eller husvannverk i Comfort- eller Classic-serien.

 

Fordelene dine

Alltid full oversikt

Alltid full oversikt

Med Flow-Measurement-System bliver alle driftstilstander som kapasitet eller trykk, vist i det digitale displayet. Dermed er den gjeldende driftstilstanden alltid synlig og kan, om nødvendig, enkelt endres.

Tekniske data

Maks. transportlengde l/t 4500 LPH
Maks. transporthøyde (m) 50 M
Maks. sugehøyde (m) 8 M
Motorytelse (W) 1300 W
Maks. trykk (bar) 3.8 BAR
Pumpehjul 1 trinn
Nettovekt (kg) 17.5 KG
Tørrløpsbeskyttelse Ja
Starttrykk (bar) 2 BAR
Stopptrykk (bar) 3.8 BAR
Bruttovekt (kg) 20.5 KG
Trykkbeholdervolum (l) 20 L
Mål høyde cm uten boks 64.7 CM
Mål lengde cm uten boks 47.8 CM
Mål bredde cm uten boks 28.4 CM
Filter Ja
Dimensjonslengde boks cm 54 CM
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 78
Varemerke AL-KO
Kategori Premium
Instruksjoner for bruk Download (12.12MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.