Husvannverk AL-KO HW 5000 FMS Premium

Artikkelnummer: 112851 Klar for levering
inkl. 25% mva, plus levering
  • Høy trykkytelse –  takket være Eco-Modes økonomiske drift
  • Klar til brug med komplett utstyr inkludert trykkmåler, trykkbryter og tilkoblingskabel
  • Holdbar med vedlikeholdsfri, robust motor med termisk overbelastningsbeskyttelse
  • Små plassbehov på grund af plassbesparende og kompakt design
  • Alle vannførende deler er laget af oksidasjons- og korrosjonsbestandig materiale
  • Ikke godkjent for drikkevann

Husvannverket passer best for pumping af regnvann fra brønner og sisterner, for vannforsyning i huset, gårdsplassen og haven og for at øke trykket i eksisterende vannett.

 

Husvannverk HW 5000 FMS Premium: Testet og betegnet som "svært godt"

AL-KO HW 5000 FMS Premium er et apparat i øverste klasse: Det har derfor fått den sværte gode karakteren 1,4 i fagbladet Heimwerker Praxis (utgave 1/2013) sin test. Man roste fremfor alt den førsteklasses utførelsen, opprakskraften og transporten af brugsvann og den raske vanntrykksoppbyggingen. I testen verdsatte man også brugervennligheten og muligheten til intuitivt at foreta individuelle innstillinger på skjermen. Dermed står du igjen med dette husvannverket af ypperste kvalitet, der du over tid kan anvende brugsvann på en miljøvennlig måte i haven og husholdningen.

 

Tekniske detaljer for AL-KO HW 5000 FMS Premium:

På grund af leveringshøjde på opptil 50 meter og en maksimal opptakshøjde på opptil 8 meter ved et trykk på 5,0 bar, kan husvannverket bruges på variabelt vis. Om du henter vannet fra et reservoar over bakken, en regntønne eller en dyp brønn – pumpen er straks klar til innsats med en strømningshastighet på opptil 4500 l/t og overbeviser i enhver situasjon. Takket være det konstante presset kan AL-KO husvannverk med sin kraftige 1-trinns 850-watts motor bruges pålitelig og fleksibelt. Det patenterte, enkle at rengjøre integrerte XXL-forfilteret beskytter mot forurensning inne i pumpen.

Forfilterhuset kan løsnes raskt og enkelt med den vedlagte filternøkkelen. Slik sparer du tid ved vedlikeholdet og pumpen holdes funksjonsdyktig og arbeider pålitelig.

Husvannverket oppnår en svært høy effekt, har en patentert elektronisk kjelertrykkovervåking og fungerer effektivt og energibesparende. Strømningsmålesystemet måler til enhver tid strømningshastigheten, og den integrerte tørrbeskyttelsen sikrer lang levetid. Skulle vannet utebli slår pumpen seg af umiddelbart – så pumpen ikke går varm. Permanent installert i huset eller kjelleren leverer AL-KO HW 5000 Premium ikke bare et konstant trykk, det slår seg også automatisk på når etter at vannet har vært borte. Det er også svært stillegående med et maksimalt lydnivå på 81 desibel.

Tilkoblingene for slanger er den vanlige standardstørrelsen på 1 tomme, slik at selv eksisterende vanningsanlegg lett kan kombineres med AL-KO husvannverk.
Merk: Husvannverket er ikke godkjent for drikkevann, kun for brugsvann.

 

Kjøp AL-KO HW 5000 FMS Premium

Kjøp AL-KO HW 5000 FMS Premium enkelt i vår nettbutikk, eller finn en forhandler i ditt område. AL-KO Husvannverk gir topp utstyrt automatisert vannforsyning.

Fortsatt på jakt etter alternativer? Hos oss finner du ytterligere Premium-husvannverk med andre utstyrsfunksjoner som husvannverk AL-KO HW 6000 FMS Premium eller husvannverk i Comfort- eller Classic-serien.

 

Tekniske data

Trykkbryter Elektronisk
Trykkbeholdervolum (l) 20.0
Diameter sugelinje G 1" (33,3 mm)
Maks. sugehøyde (m) 8.0
Nettovekt (kg) 17.5
Diameter trykkledning G 1" (33,3 mm)
Stopptrykk (bar) 3.8
Tilbehør inkludert WINKELANSCHLUSSSTÜCK
Maks. trykk (bar) 3.8
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 78.0
Tørrløpsbeskyttelse Ja
Filternøkkel Ja
Kategori Premium
Pumpehjul 1 trinn
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 76.0
Motorytelse (W) 1300.0
Starttrykk (bar) 2.0
Filter Ja
Varemerke AL-KO
Maks. transportlengde l/t 0.0
Maks. transporthøyde (m) 50.0
Manometer LCD-Display
Bruttovekt (kg) 20.5
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.

Ønskeliste

details