Husvannverk Hw 3000 Classic

Varenr. : 112845 Klar for levering
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Solid husvannverk, særdeles enkelt at installere, selvsugende
  • Klar til brug med komplett utstyr inkludert trykkmåler, trykkbryter og tilkoblingskabel
  • Holdbar med vedlikeholdsfri, robust motor med termisk overbelastningsbeskyttelse
  • Små plassbehov på grund af plassbesparende og kompakt design
  • Brede føtter for sikker installasjon
  • Ikke godkjent for drikkevann

 

Husvannverk AL-KO HW 3000 Classic bidrar til effektiv og allsidig brug af regn- eller brønnvann i hjemmet og hagen.

 

Husvannverk AL-KO HW 3000 Classic

Pålitelig brug af regnvann/brønnvann er enklere enn noensinne takket være AL-KO husvannverk. Med vårt husvannverk kan du stole på at haven din blir vannet på en pålitelig måte, til og med bruges til toalettspyling, vaskemaskin, vask og dusj, på grund af sin intelligente elektronikk, den holdbare pumpemekanismen og trykkvannstanken med 17 liter mellomlagring. AL-KO husvannverk HW 3000 Classic er vår gunstige inngangsmodell som tilbyr automatisk vannforsyning.

 

Tekniske detaljer om AL-KO HW 3000 Classic

På grund af leveringshøjde på opptil 28 meter og en maksimal opptakshøjde på opptil 8 meter ved et trykk på 2,8 bar, kan husvannverket bruges på variabelt vis. Om du henter vannet fra et reservoar over bakken, en regntønne eller en dyp brønn – pumpen er straks klar til innsats med en strømningshastighet opp til 3100 l/t og overbeviser i enhver situasjon. Takket være det konstante presset kan AL-KO husvannverk med sin kraftige 1-trinns 650-watts motor bruges pålitelig og fleksibelt.
Husvannverket har høy effekt og arbeider pålitelig og energibesparende. Permanent installert i huset eller kjelleren leverer AL-KO husvannverk HW 3000 Classic ikke bare et konstant trykk, det slår seg også automatisk på etter at vannet har vært borte. Det er også veldig stillegående, med et maksimalt støynivå på 76 desibel. Det effektive opptakssystemet for AL-KO husvannverk sikrer at vannet blir hurtig transportert gjennom vannslangen selv over lange avstander. Dermed er pumpen klar til brug i løpet af kort tid. Tilkoblingene for slanger er den vanlige standardstørrelsen på 1 tomme, slik at selv eksisterende vanningsanlegg lett kan kombineres med AL-KO husvannverk.

Merk: Husvannverket er ikke godkjent for drikkevann, kun for brugsvann.

 

Kjøp AL-KO HW 3000 Classic

Kjøp AL-KO HW 3000 Classic enkelt i vår nettbutik, eller finn en forhandler i ditt område. AL-KO husvannverk er den perfekte modellen for at tre inn i en verden af automatisert vannforsyning med ekspansjionstank.

Fortsatt på jakt etter alternativer? Hos oss finner du ytterligere husvannverk med andre udstyrsfunksjoner, som husvannverk AL-KO HW 3000 Inox Classic eller husvannverk AL-KO HW 3500 Inox Classic.

Tekniske data

Trykkbeholdervolum (l) 17 L
Diameter sugelinje G 1" (33,3 mm)
Stopptrykk (bar) 2.8 BAR
Pumpehjul 1 trinn
Tørrløpsbeskyttelse Nei
Maks. trykk (bar) 3.5 BAR
Filter Nei
Maks. transporthøyde (m) 35 M
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 74
Filternøkkel Nei
Maks. transportlengde l/t 3100 LPH
Kategori Easy
Maks. undertrykk (bar) 0.8 BAR
Varemerke AL-KO
Maks. sugehøyde (m) 8 M
Manometer Manometer
Motorytelse (W) 650 W
Diameter trykkledning G 1" (33,3 mm)
Starttrykk (bar) 1 BAR
Bruttovekt (kg) 13.5 KG
Nettovekt (kg) 11 KG
Trykkbryter Mekanisk
Maks transportvolum m/35m(l/t) 3100 LPH
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 76
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.