Pumpeautomat AL-KO HWA 3600

Varenr. : 113799 Bare noen få på lager
OxSaleableIsNotOne: 0 inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Pumper opp til 3.600 liter per time
  • Integrert XXL-Filter, som yter optimal beskyttelse mot smuss
  • Integrert tørrlkjøringsbeskyttelse
  • Venturi system
  • Energieffektiv og selvsugende

Pumpeautomaten AL-KO HWA 3600 er den elektroniske styrte løsning i en klasse for seg, for vanning av plen og blomsterbed, eller for drift av sprinklere og hagedusjer med konstant trykk.

Pumpeautomat AL-KO HWA 3600

Den som foretrekker regelmessig hagevanning med regn- eller brønnvann og ikke alltid vil slå en vannpumpe på og av, kjøper en pumpeautomat. AL-KO pumpeautomat er forbindelsen mellom regntønne og forbruker, når det gjelder hagevanning. Mange pumpeautomater blir spesielt om sommeren intensivt brukt: Med pumper fra AL-KO satser du på holdbar pumpemekanikk, som i forbindelse med den sofistikerte styringen sørger for permanent hagevanning. AL-KO HWA 3600 gir automatisk vanntilførsel med konstant trykk.

Tekniske data for AL-KO HWA 3600

Den intelligente elektroniske styringen, Automatic Control, overvåker driften av pumpeautomaten permanent, og sikrer dermed en energibesparende drift ved absolutt konstant trykk og en optimal beskyttelse mot tørrkjøring. Uteblir vannet, slås pumpen av umiddelbart - slik unngår den å gå varm

AL-KO HWA 3600 har en transporthøyde opp til 38 m og en maksimal sugehøyde på 8 m, noe som gjør pumpeautomaten veldig fleksibel å bruke. Enten fra et reservoar over bakken, regntønne eller dyp brønn - pumpen er umiddelbart klar til bruk med en pumpeytelse opp til 3.600 l/t og 1 trinns motor 850 W. For at det ikke skal oppstå skader på grunn av store flytende partikler i AL-KO HWA 3600 uavhengig av vannkvaliten, er den utstyrt med et stort og effektivt XXL filter som er lett å rengjøre og kan brukes i lang tid.

Det effektive inntakssystemet for AL-KO HWA 3600 sikrer at nødvendig vann blir hurtig transportert selv over lange avstander gjennom vannslangen. På denne måten er pumpen klar til bruk i løpet av kort tid. 

Kjøp AL-KO HWA 3600 eller en av våre andre modeller

Kjøp AL-KO HWA 3600 i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. AL-KO pumpeautomat er den perfekte model i en verden av automatisert vannforsyning. Hvis du er ute etter en pumpemaskin med mulighet for et transportvolum på 4000 l/t, anbefaler vi AL-KO HWA 4000 Comfort.

.

...

Tekniske data

Varenr. 113799
EAN 4003718060836
Maks. transportlengde l/t 3600 LPH
Maks. transporthøyde (m) 38 M
Maks. sugehøyde (m) 8 M
Maks. trykk (bar) 3.8 BAR
Pumpehjul 1 trinn
Nettovekt (kg) 8.1 KG
Mål lengde cm uten boks 35.5 CM
Mål bredde cm uten boks 19.5 CM
Bruttovekt (kg) 9 KG
Mål høyde cm uten boks 21.5 CM
Filter Ja
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 76
Kabellengde (m) 1 M
Kategori Easy
Varemerke AL-KO

Motor

Motorytelse (W) 850 W

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (3.73MB)
CE-erklæringer Download (1.5MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.