Pumpeautomat AL-KO HWA 3600

Artikkelnummer: 113799 Klar for levering
inkl. 25% mva, plus levering
  • Pumper opp til 3.600 liter per time
  • Integrert XXL-Filter, som yter optimal beskyttelse mot smuss
  • Integrert tørrlkjøringsbeskyttelse
  • Venturi system
  • Energieffektiv og selvsugende

Ofte kjøpt sammen ...

2 099,00 kr  *
Dette produktet

Totalpris for alle produkter

2 728,00 kr  *

Pumpeautomaten AL-KO HWA 3600 er den elektroniske styrte løsning i en klasse for seg, for vanning av plen og blomsterbed, eller for drift av sprinklere og hagedusjer med konstant trykk.

Pumpeautomat AL-KO HWA 3600

Den som foretrekker regelmessig hagevanning med regn- eller brønnvann og ikke alltid vil slå en vannpumpe på og av, kjøper en pumpeautomat. AL-KO pumpeautomat er forbindelsen mellom regntønne og forbruker, når det gjelder hagevanning. Mange pumpeautomater blir spesielt om sommeren intensivt brukt: Med pumper fra AL-KO satser du på holdbar pumpemekanikk, som i forbindelse med den sofistikerte styringen sørger for permanent hagevanning. AL-KO HWA 3600 gir automatisk vanntilførsel med konstant trykk.

Tekniske data for AL-KO HWA 3600

Den intelligente elektroniske styringen, Automatic Control, overvåker driften av pumpeautomaten permanent, og sikrer dermed en energibesparende drift ved absolutt konstant trykk og en optimal beskyttelse mot tørrkjøring. Uteblir vannet, slås pumpen av umiddelbart - slik unngår den å gå varm

AL-KO HWA 3600 har en transporthøyde opp til 38 m og en maksimal sugehøyde på 8 m, noe som gjør pumpeautomaten veldig fleksibel å bruke. Enten fra et reservoar over bakken, regntønne eller dyp brønn - pumpen er umiddelbart klar til bruk med en pumpeytelse opp til 3.600 l/t og 1 trinns motor 850 W. For at det ikke skal oppstå skader på grunn av store flytende partikler i AL-KO HWA 3600 uavhengig av vannkvaliten, er den utstyrt med et stort og effektivt XXL filter som er lett å rengjøre og kan brukes i lang tid.

Det effektive inntakssystemet for AL-KO HWA 3600 sikrer at nødvendig vann blir hurtig transportert selv over lange avstander gjennom vannslangen. På denne måten er pumpen klar til bruk i løpet av kort tid. Merk: Pumpeautomaten er ikke godkjent for drikkevann.

Kjøp AL-KO HWA 3600 eller en av våre andre modeller

Kjøp AL-KO HWA 3600 i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. AL-KO pumpeautomat er den perfekte model i en verden av automatisert vannforsyning. Hvis du er ute etter en pumpemaskin med mulighet for et transportvolum på 4000 l/t, anbefaler vi AL-KO HWA 4000 Comfort.

.

Tekniske data

Varemerke AL-KO
Maks. transporthøyde (m) 38.0
Nettovekt (kg) 8.1
Trykkbryter Elektronisk
Maks. transportlengde l/t 0.0
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 74.0
Tilbehør inkludert NEIN
Maks. trykk (bar) 3.8
Filter Ja
Pumpehjul 1 trinn
Filternøkkel Nei
Diameter trykkledning G 1" (33,3 mm)
Bruttovekt (kg) 9.0
Maks. sugehøyde (m) 8.0
Manometer Ingen
Diameter sugelinje G 1" (33,3 mm)
Motorytelse (W) 850.0
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 76.0
Kategori Easy
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)
CE-erklæringer Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.