Pumpeautomat AL-KO HWA 4000 Comfort

Varenr. : 113139 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Bli kjent med den automatiske vannforsyning i huset og hagen
  • Pålitelig, stillegående drift
  • Lite vedlikeholdskrevende pumpe med konstant vanntrykk, inkl. tørrkjøringsbeskyttelse
  • Enkel start takket være integrert XXL filter og tilbakeslagsventil
  • Vannførende deler er laget av messing og rustfritt stål

Pumpeautomaten HWA 4000/Comfort er den elektronisk styrte løsning i en klasse for seg, for vanning av plen og blomsterbed, eller for drift av sprinklere og hagedusjer med konstant trykk.

 

Pumpeautomat - kompakt og kraftig

Den som foretrekker regelmessig hagevanning med regn- eller brønnvann og ikke alltid vil slå en vannpumpe på og av, kjøper en pumpeautomat. AL-KO pumpeautomat er forbindelsen mellom sisterne/regntønne og forbruker, når det gjelder hagevanning. For eksempel, hvis du skrur på hagedusjen, blir det et trykkfall i ledningen. Den intelligente elektroniske styring Automatic Control reagerer og pumpen slås på.

Mange pumpeautomater blir særlig om sommeren intensivt brukt: Med pumper fra AL-KO satser du på holdbar pumpemekanikk, som i forbindelse med den sofistikerte styringen sørger for permanent hagevanning. AL-KO pumpeautomat HWA 4000 komfort er vår rimeligste startmodell og gir automatisk vanntilførsel med konstant trykk.

 

Tekniske data for AL-KO pumpeautomat HWA 4000 Comfort

Den intelligente elektroniske styringen, Automatic Control, overvåker driften av pumpeautomaten permanent, og sikrer dermed en energibesparende drift ved absolutt konstant trykk og en optimal beskyttelse mot tørrkjøring. Uteblir vannet, slås pumpen av umiddelbart - slik unngår den å gå varm. Beslag for innløp og utløp er laget av messing, og vannførende deler av den hydrauliske pumpen er fremstilt av rustfritt materiale. Og hva mange også setter pris på ved drift av våre pumpeautomater: Pumpene krever svært lite vedlikehold og er stillegående.

På grunn av den enorme løftehøyden opp til maks. 45 m og maksimal selvsuginghøyde på 8 m er pumpeautomaten veldig fleksibel i bruk. Enten fra et reservoar over bakken, regntønne eller dyp brønn - pumpen er straks klar til innsats med en pumpytelse opp til 4.000 l/t og overbeviser i enhver situasjon. For at det ikke skal oppstå skader på grunn av store flytende partikler i AL-KO pumpeautomat 4000 HWA Comfort, uavhengig av vannkvaliten, er den utstyrt med et stort og effektivt XXL filter som er lett å rengjøre og kan brukes i lang tid. Fjern filteret ved hjelp av den medfølgende filtertangen - raskt og enkelt. For å spare tid ved vedlikehold og holde pumpen i god stand for effektiv funksjon.

Det effektive inntakssystemet for AL-KO pumpeautomat HWA 4000 Comfort Premium sikrer at nødvendig vann blir hurtig transportert selv over lange avstander gjennom vannslangen. På denne måten er pumpen klar til bruk i løpet av kort tid. Tilkoblingene for slanger er i henhold til vanlig standard størrelse på 1 tomme, slik at allerede eksisterende tilbehør lett kan kombineres med pumpen.

Merk: Kun egnet til bruksvann.

 

Kjøp AL-KO pumpeautomat HWA 4000 Comfort

Kjøp AL-KO pumpeautomat HWA4000 Comfort i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. AL-KO pumpeautomat HWA 4000 Comfort er den perfekte startmodellen i en verden av automatisert vannforsyning.

Fortsatt på jakt etter alternativer? Hos oss vil du finne flere pumpeautomater med høyere ytelsesnivåer, for eksempel pumpeautomat AL-KO HWA 4500 Comfort eller pumpeautomat AL-KO HWA 6000/5 Premium.

...

Tekniske data

Varenr. 113139
EAN 4003718048575
Maks. transportlengde l/t 4000 LPH
Maks. transporthøyde (m) 45 M
Maks. sugehøyde (m) 8 M
Maks. trykk (bar) 4.5 BAR
Pumpehjul 1 trinn
Nettovekt (kg) 11.5 KG
Mål lengde cm uten boks 47.6 CM
Mål bredde cm uten boks 20.8 CM
Mål høyde cm uten boks 35 CM
Filter Ja
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 78
Kabellengde (m) 1 M
Kategori Comfort
Varemerke AL-KO

Motor

Motorytelse (W) 1000 W

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (6.68MB)
CE-erklæringer Download (1.5MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.