Pumpeautomat AL-KO HWA 6000/5 Premium

Artikkelnummer: 113141 Klar for levering
inkl. 25% mva, plus levering
  • 5-trinns pumpehjul muliggjør ekstremt høy ytelse ved spesielt stillegående drift
  • Pålitelig, stillegående drift
  • Lite vedlikeholdskrevende pumpe med konstant vanntrykk, inkl. tørrkjøringsbeskyttelse
  • Enkel start takket være integrert XXL filter og tilbakeslagsventil
  • Vannførende deler er laget av messing og rustfritt stål
  • Ikke godkjent for drikkevann

Ofte kjøpt sammen ...

3 569,00 kr  *
Dette produktet

Totalpris for alle produkter

4 198,00 kr  *

 

Pumpeautomaten HWA 6000/5 Premium er den elektronisk styrte løsning i en klasse for seg, for vanning av plen og blomsterbed, eller for drift av sprinklere og hagedusjer med konstant trykk.

 

Pumpeautomat - kompakt og kraftig

Hvis du foretrekke regelmessig hagevanning med regn- eller brønnvann, og ikke alltid vil skru en vannpumpe på og av, kjøp en pumpeautomat. Hvis du ønsker en spesielt kraftig Premiummodell, sats på vår HWA 6000/5 Premium. AL-KO pumpeautomat sørger for automatisk vanntilførsel med konstant trykk. En pumpeautomat er en vannpumpe med en elektronisk styreenhet med spesielt høy ytelsesevne, som selv styrer av og på, helt av seg selv.

AL-KO pumpeautomat er forbindelsen mellom sisterne/regntønne og forbruker, når det gjelder hagevanning. For eksempel, hvis du skrur på hagedusjen, blir det et trykkfall i ledningen. Den intelligente elektroniske styring Automatic Control reagerer og pumpen slås på. Mange pumpeautomater blir særlig om sommeren intensivt brukt: Med pumper fra AL-KO satser du på holdbar pumpemekanikk, som sammen med den sofistikerte styringen sørger for permanent hagevanning

.

Tekniske detaljer for AL-KO pumpeautomat HWA 6000/5 Premium

Den intelligente elektroniske styringen, Automatic Control, overvåker driften av pumpeautomaten kontinuerlig, og sikrer dermed en energibesparende drift ved absolutt konstant trykk og en optimal beskyttelse mot tørrkjøring. Uteblir vannet, slås pumpen av umiddelbart - slik unngår den å gå varm. Takket være et fem-trinns pumpehjul med en effektivitet på over 30 prosent, er pumpeautomaten HWA 6000/5 Premium ikke bare ytterst effektiv, men med et maksimum støynivå på 71 dB (A) også stillegående. Beslag for innløp og utløp er laget av messing, og vannførende deler av den hydrauliske pumpen er laget av rustfritt materiale. Og hva mange også setter pris på ved driften av pumpeautomater: AL-KO pumper krever svært lite vedlikehold.

På grunn av den enorme løftehøyden opp til maks. 60 m og maksimale selvsuginghøyde på 8 m er pumpeautomaten veldig fleksibel i bruk. Enten fra et reservoar over bakken, regntønne eller dyp brønn - pumpen er straks klar til innsats med en Pumpytelse opp til 6.000 l/t og overbeviser i enhver situasjon. For at det ikke skal oppstå skader på grunn av store flytende partikler i AL-KO pumpeautomat 4000 HWA Comfort, uavhengig av vannkvaliten, er den utstyrt med et stort og effektivt XXL filter som er lett å rengjøre og kan brukes i lang tid. Filtertangen som følger med, hjelper deg å demontere forfilteret. For å spare tid ved vedlikehold og holde pumpen i god stand for effektiv funksjon.

Det effektive inntakssystemet for AL-KO pumpeautomat HWA 6000/5 Premium sikrer at vann blir hurtig transportert selv over lange avstander gjennom vannslangen. På denne måten er pumpen klar til bruk i løpet av kort tid. Tilkoblingene for slanger er i henhold til vanlig standard størrelse på 1 tomme, slik at allerede eksisterende tilbehør lett kan kombineres med pumpen.

Merk: Pumpeautomaten er ikke godkjent for drikkevann, kun for bruksvann

.

Kjøp AL-KO pumpeautomat AL-KO HWA 6000/5 Premium

Kjøp AL-KO pumpeautomat 6000/5 Premium i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. AL-KO pumpeautomat er den perfekte modell i den øvre klasse for den automatiske vannforsyningen.

Fortsatt på jakt etter alternativer? Hos oss vil du finne flere pumpeautomater til en lavere pris, som begynnermodellen AL-KO HWA 4000 Comfort eller middelklassemodellen AL-KO HWA 4500 Comfort.

Tekniske data

Diameter trykkledning G 1" (33,3 mm)
Maks. sugehøyde (m) 8.0
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 71.0
Pumpehjul 5 trinn
Kategori Premium
Tilbehør inkludert WINKELANSCHLUSSSTÜCK
Manometer LCD-Display
Filter Ja
Diameter sugelinje G 1" (33,3 mm)
Maks. trykk (bar) 6.0
Varemerke AL-KO
Filternøkkel Ja
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 73.0
Maks. transporthøyde (m) 60.0
Maks. transportlengde l/t 0.0
Trykkbryter Elektronisk
Nettovekt (kg) 14.8
Motorytelse (W) 1400.0
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.