Bensindrevet vannpumpe AL-KO BMP 30000 Premium

Varenr. : 113563 Bare noen få på lager
OxSaleableIsNotOne: 0 inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Kraftig bensindrevet vannpumpe for store vannmengder
  • Enkel oppstart, sterk 4-takts motor
  • Robust ramme for kompakt lagring og for beskyttelse av pumpen
  • Mobil og fleksibel i bruk, uten strøm
  • Uavhengig av strømtilkobling, spesielt praktisk under flom

 

Uansett om du vanner parsellhagen din, eller vil pumpe tom vanntanker, dammer eller bassenger, eller pumpe ut flomvann i kjelleren - denne vannpumpen er klar til bruk på steder uten strøm.

 

Bensindrevet vannpumpe for din hage

Lettstartet AL-KO 4-takts motor med overliggende ventil (OHV- teknologi) har en fremragende effektivitet. Dette er dokumentert ved høy ytelse med lavt bensinforbruk. Den bensindrevne vannpumpen AL-KO BMP 30000 oppfyller de høyeste krav og presterer også i kontinuerlig drift alltid maksimal ytelse .

 

Tekniske detaljer for bensindrevet vannpumpe AL-KO BMP 30000

Den bensindrevne vannpumpen yter kraftige 4,1 kW og pumper fra en dybde på ned til 6 m vannet opp til 27 m høyde. Gjennom en spesielt holdbar og effektiv AL-KO pumpeteknologi og 3,6-liters bensintank, er denne pumpen ideell for mange dreneringsfunksjoner. For enkelt vedlikehold, er oljefyllingsåpningen plassert innen rekkevidde på pumpehuset. Tilkoblingen for suge- og trykksiden har 2 tommers diameter (59,6 mm). For å fylle pumpekretsen for mykstart raskt og enkelt med vann, er en lettvint påfyllingsanordning plassert på oversiden av pumpen. Den maksimale kapasiteten er enorme 30.000 liter pr time. Med en egenvekt på bare 26 k og en robust ramme, er vannpumpen bærbar, og mobil og fleksibel i bruk.

 

Kjøp AL-KO BMP 30000 bensindrevet vannpumpe

Kjøp AL-KO vannpumpe BMP 30000 i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. AL-KO trykkpumpe BMP 30000 er din effektive hjelper, uavhengig av strøm, i hagen og huset.

Fortsatt på jakt etter alternativer? Da bør du se på den litt mindre kraftige AL-KO BMP 14000.

...

Tekniske data

Varenr. 113563
EAN 4003718057638
Maks. transportlengde l/t 30000 LPH
Maks. transporthøyde (m) 27 M
Maks. sugehøyde (m) 6 M
Maks. trykk (bar) 2.7 BAR
Pumpehjul 1 trinn
Nettovekt (kg) 26 KG
Mål lengde cm uten boks 54.5 CM
Mål høyde cm uten boks 38 CM
Bruttovekt (kg) 28 KG
Mål bredde cm uten boks 42 CM
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 104
Varemerke AL-KO
Kategori Premium

Motor

Bensintankvolum (l) 3.6 L
Sylindervolum (ccm) 196
Omdr./min. 3600
Motoreffekt (kW) 4.1 KW
Antall motorsylindere 1

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (4.83MB)
Download (11.7MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.