Filterindsats "venturi"

Varenr. : 113811 Denne varen er ikke på lager.
Tilgjengelig på 18.07.2024
inkl. 25% mva, pluss Frakt
  • Effektiv beskyttelse for pumpen
  • Reduserer slitasje og forstyrrelser til et minimum
  • Laget av høykvalitets plast
  • Lett å rengjøre

Kjøp originaldeler: Plast filterinnsats er høy-kvalitets tilbehør til AL-KO pumpe.

Filterinnsats av plast er et viktig tilbehør for trykkpumper, husvannverk og pumpeautomater. Effektiv beskyttelse av pumpens indre mot slitasje forårsaket av grov tilsmussing. Det er best å bestille filterinnsatsen samtidig med kjøp av en pumpe. Den er egnet for modellerne AL-KO JET 3600, HWA 3600 og HW3600. Som original reservedel passer den nøyaktig. I tillegg er den lett vaskbart og meget slitesterk, selv ved kontinuerlig bruk.

Kjøp filterinnsatsen for AL-KO JET/HW/HWA 3600 pumpemodeller

Kjøp filterinnsatsen til AL-KO JET/HW/HWA 3600 pumpe, i vår nettbutikk. Hos oss finner du mer tilbehør og reservedeler for din trykkpumpe, vannpumpe, husvannverk, pumpeautomater eller dykkpumpe.

.
...

Tekniske data

Varenr. 113811
EAN 4003718061017
Dimensjonslengde boks cm 9.9 CM

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (6.14MB)
Download (17.27MB)
CE-erklæringer Download (515.14KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.