Filterinnsats AL-KO 100/1" plast

Varenr. : 113718 Klar for levering
Kontakt oss for forventet leveringsdato
inkl. 25% mva, pluss Frakt
  • Filterinnsats for AL-KO-filter 100/1 tommer (Varenr. 113 720)
  • Brukes i AL-KO vannpumper "JET" og i HWA uten innbygd forfilter
  • Egnet for sand og faste stoffer
  • Fremstilt av høykvalitets, vaskbar plast (60 micron)
  • Lett å rengjøre

Denne filterinnsatsen er et viktig originalt tilbehør til AL-KO vannpumpe forfilter (Varenr. 113 720).

 

Sats også på kvalitet for tilbehør til ditt vannpumpe-forfilter. Denne filterinnsatsen med 110/1 tommer er en utskiftbar del av forfilter med varenr. 110157. Slik blir pumpemekanismen effektivt beskyttet. Det brukes vanligvis i AL-KO vannpumper av typen "JET" og AL-KO husvannverk uten innebygd forfilter. Fremstilt av svært slitesterk plast, egnet for sand og faste stoffer, og kan lett vaskes etter bruk lett.

 

Kjøp filterinnsatsen i plast AL-KO 100/1

Kjøp filterinnsatsen i plast AL-KO 100/1 i vår nettbutikk. Hos oss finner du mer tilbehør og reservedeler for din trykkpumpe, vannpumpe, husvannverk, pumpeautomater eller dykkpumpe.

...

Tekniske data

Varenr. 113718
EAN 4003718060300
Varemerke AL-KO

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.