Filterinnsats F/ Jet F & Hwf

Varenr. : 112549 Klar for levering
Kontakt oss for forventet leveringsdato
inkl. 25% mva, pluss Frakt
  • Ekstra stort XXL filterinnsats for AL-KO pumper
  • Effektiv beskyttelse for pumpen med integrert forfilter
  • Reduserer slitasje og forstyrrelser til et minimum
  • Laget av høykvalitets, vaskbar plast inkl. to presisjonpakninger
  • Lett å rengjøre

 

Kjøp originaldeler: Plast filterinnsats er høy-kvalitets tilbehør til AL-KO pumpe.

 

XXL Filterinnsats av spesialplast er et viktig tilbehør for trykkpumper, husvannverk og pumpeautomater. Effektiv beskyttelse av pumpens indre mot slitasje forårsaket av grov tilsmussing. Det er best å bestille filterinnsatsen samtidig med kjøp av en vannpumpe. Den er egnet for alle AL-KO vannpumper med integrert XXL filter, det vil si for trykkpumper av typen "JET", alle husvannverk av type "FCS" og "FMS", og alle pumpeautomater av typen "HWA". Som original reservedel passer den nøyaktig og leveres med to pakninger. I tillegg er den lett vaskbart og meget slitesterk, selv ved kontinuerlig bruk.

 

Kjøp filterinnsatsen AL-KO for pumpemodeller

Kjøp filterinnsatsen AL-KO for pumpemodeller Jet F nå, i vår nettbutikk. Hos oss finner du mer tilbehør og reservedeler for din trykkpumpe, vannpumpe, husvannverk, pumpeautomater eller dykkpumpe.

...

Tekniske data

Varenr. 112549
EAN 4003718037562
Varemerke AL-KO

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.