Forfilter AL-KO 250/1 " Husvannverk

Artikkelnummer: 110156 Denne varen er ikke på lager og må bestilles igjen.
inkl. 25% mva, plus levering
  • Beskytter husvannverk mot sand og andre partikler
  • Effektiv beskyttelse for pumpen
  • Reduserer slitasje og forstyrrelser til et minimum
  • Sil av vaskbar plast
  • Inkl. 2 x gjenget nippel 1/1 tomme; 1 x gjenget nippel 1 / ¾ tomme

 

Dette forfilteret beskytter den indre mekanismen i trykkpumpen mot skade forårsaket av smuss og kan lett skrus på.

 

Dette forfilteret forlenger levetiden på ditt husvannverk. Det beskytter pumpen effektivt mot slitasje forårsaket av grov forurensing av sand og andre større partikler. Det er best å bestille forfilteret samtidig når du kjøper ditt husvannverk. Det er egnet for nesten alle husvannverk. Det leveres med koblinger i forskjellige størrelser, slik at det kan monteres raskt. Som original reservedel passer det nøyaktig og leveres med to pakninger. Dessuten er det lett vaskbart og svært holdbart selv ved kontinuerlig bruk. Særlig praktisk: Filteret er gjennomsiktig, slik at man kan oppdage fremmedlegemer og smuss og fjerne dem med en gang.

 

Kjøp forfilteret AL-KO 250/1 tomme for Husvannverk

Kjøp forfilter AL-KO 250/1 tomme for husvannverk nå i vår nettbutikk. Hos oss finner du mer tilbehør og reservedeler for din trykkpumpe, vannpumpe, husvannverk, pumpeautomater eller dykkpumpe.

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.